Informatie voor inkooptrainees

Als startend inkoper gaan er heel wat deuren voor je open en vaak kun je een organisatie via een rode loper betreden. Dus waarom zou je niet ‘gewoon’ bij een van die organisaties aan de slag gaan? En wat is de meerwaarde van het In2Talent programma voor een gedegen carrière? De antwoorden lichten we hieronder graag voor je toe. 

Klaar voor een verkenning?

Uitgebreide functieomschrijving

Inkooptalent met grote (ontwikkel)ambities?

Als inkooptalent kun je bijna overal aan de slag. De vraag is dus niet of je een leuke job kunt vinden, maar welke job het beste aansluit op je interesses en ambities. Welke organisatie heeft de mooiste inhoudelijke uitdaging in de aanbieding? Waar wordt jouw persoonlijke ontwikkeling maximaal gefaciliteerd? Lastige vragen! Hoewel, je kunt jouw carrière ook kickstarten bij In2Talent. Via ons werk je namelijk bij diverse toporganisaties in Nederland én neem je deel aan een twee jaar durend traineeprogramma! 

Lees meer

Uniek traineeship voor inkooptalenten

Waar je ook als inkoopprofessional werkt, wij verzekeren dat je een schat aan inkoopervaring opdoet. Je hebt de mogelijkheid om in diverse 'keukens' te kijken zodat je kan ontdekken welke type organisatie het beste bij jou past. Het grote voordeel van In2Talent is dat we doorlopend investeren in je persoonlijke en professionele groei. Het tempo waarin jij je ontwikkelt ligt bij ons dus veel hoger. Bovendien is ons groeiprogramma niet generiek, maar toegespitst op de persoonlijke kansen en uitdagingen waar jij als inkoper mee te maken krijgt. Onze belofte: als jij voldoende inkooptalent hebt, ontwikkel jij je binnen twee jaar tot een overtuigend inkoopconsultant. 

Lees meer

Sollicitatieprocedure

Wij gaan alleen voor gemotiveerde high-potentials, waardoor ons selectieproces streng is. We vinden het belangrijk dat we exact weten wat je drijft, waar je ambities liggen en welke stappen je nog moet of wilt zetten om uit te groeien tot een impactvolle -interim - inkoopprofessional. We vragen dus niet alleen om je CV, maar ook om een motivatie en een toelichting op je inkoopambities. Kan jij ons overtuigen dat jij behoort tot een selecte groep van inkooptalenten van Nederland?  

Lees meer

Inhousedag In2Talent

In2Talent stond aan de start van vele glanzende inkoop carrières. Hoe we je precies ondersteunen bij het waarmaken van jouw inkoopdromen? Dat lichten we graag toe tijdens een van onze inhousedagen. Hoe ons groeiprogramma in elkaar zit? Hoe we opleidingen en intervisie op jouw kansen en uitdagingen afstemmen? Bij welke (mooie!) organisaties we je kunnen plaatsen? Nodig jezelf uit voor onze inhousedag en ontdek waarom In2Talent hoog op je ‘werkgeversverlanglijstje’ thuishoort.

Lees meer

Genoeg gelezen en wil je aan de slag?