Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij In2Talent

We willen solliciteren makkelijk maken. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat we exact weten wat jou drijft, waar je ambities liggen en welke stappen je nog moet of wilt zetten om uit te groeien tot een impactvolle professional. We vragen dus niet alleen om je CV, maar ook om een motivatie en een toelichting op je inkoopambities. Zo kunnen we het opleidingstraject specifiek maken en opdrachten voor je zoeken die passen bij je interesses. De antwoorden op deze vragen helpen daarbij:

  • Waarom wil je bij In2Talent aan de slag?
  • Heb je een voorkeur voor de publieke of private sector?
  • Wat zijn je leer- en ontwikkelambities?
  • Wat kun je toevoegen aan een team?
  • Waar ligt je passie, professioneel en/of privé?

De sollicitatieprocedure bestaat uit minimaal twee gesprekken, onder andere met je toekomstig leidinggevende en een directe collega. Uiteraard vindt er ook een arbeidsvoorwaardengesprek plaats, waarbij we meteen je onderhandeling skills in actie kunnen zien. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Hebben we een goed gevoel bij de gesprekken? En is dat wederzijds? Dan bieden we je graag een contract aan. We proberen dit allemaal binnen vier weken af te ronden. Ook nice to know: als we niet met elkaar verdergaan, ontvang je feedback op je gespreksvaardigheden. Zelfs dan ga je dus met nieuwe inzichten naar huis!

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op via:

T. +31 (0)70 302 90 40
E. susan@in2talent.nl

Genoeg gelezen en wil je aan de slag?