Buddy-systeem

In het buddy-systeem worden onze inkoopconsultants aan elkaar gekoppeld in buddy-groepjes. De groepjes bestaan uit zowel junior- als medior- en senior inkoopconsultants in dienst van In2Talent en InQuest.

Wat houdt het buddy-systeem in?

Binnen de buddy-groepjes kunnen de inkoopconsultants hun kennis en ervaringen met elkaar delen. Daarnaast kan het buddy-systeem dienen voor praktische of inhoudelijke vragen betreffende werkzaamheden of andere zaken, waar onze inkoopconsultants tijdens hun opdrachten tegenaan lopen. De buddy-groepjes geven zelf invulling aan het buddy-systeem. Zo zijn er bijvoorbeeld groepjes die wekelijks telefonisch contact met elkaar hebben, maar ook groepjes die eens in de maand bij elkaar gaan eten.

Lisa
Een In2Talenter vertelt...
Een In2Talenter vertelt...
Ik weet nog goed dat ik aan een van mijn buddy’s vroeg: ‘Wil je mijn buddy zijn?’ Het fijne aan het buddy-systeem vind ik dat je collega’s hebt, via In2Talent, waarmee je jouw ervaringen kan delen. Ook vind ik het prettig dat je je eigen invulling eraan kan geven, want de ene keer zit je in een café en de andere keer heb je een thee-momentje via Teams.
Lisa de Geest