In2Knowledge

In2Knowledge

Bij In2Talent staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Om ook kennis en kunde uit te breiden, organiseren we regelmatig interne of externe kennissessies en workshops. Deze worden voor en door In2Talenters georganiseerd, maar ook collega’s uit het werkveld of consultants van InQuest sluiten hierbij aan.

Wil jij jouw kennis over inkoop vergroten? Meld je dan nu aan voor ons ontwikkelprogramma. Binnen 2 jaar ontwikkel jij je tot professioneel inkoopconsultant.

Over het ontwikkelprogramma

Interesse?

Neem contact op met Susan Ruiter.

Kennisdeling

Bij In2Talent vinden we het heel belangrijk dat onze inkopers zich blijven ontwikkelen. Tijdens de In2Knowledge workshops en cursussen wordt er informatie verstrekt en is er de mogelijkheid om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Op deze manier houden we de kennis van onze inkopers up-to-date en kunnen zij zich ontwikkelen tot impactvolle inkoopprofessionals.

Zo hebben we bijvoorbeeld een kennissessie over circulair inkopen georganiseerd, geïnitieerd door twee van onze In2Talenters. Daarnaast hebben twee senior inkoopconsultants van In2Talent een opfriscursus over Europees Aanbesteden ontwikkeld. Deze cursus bestaat uit twee sessies waarin wordt ingegaan op de te doorlopen stappen bij de publicatie, beoordeling en gunning van een Europese Aanbesteding.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem dan een kijkje hieronder!