In2Knowledge

Bij In2Talent staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Om ook kennis en kunde uit te breiden, organiseren we regelmatig interne of externe kennissessies en workshops. Deze worden voor en door In2Talenters georganiseerd, maar ook collega’s uit het werkveld of consultants van InQuest sluiten hierbij aan.

Over het ontwikkelprogramma

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Kennisdeling

Bij In2Talent vinden we het heel belangrijk dat onze inkopers zich blijven ontwikkelen. Tijdens de In2Knowledge workshops en cursussen wordt er informatie verstrekt en is er de mogelijkheid om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Op deze manier houden we de kennis van onze inkopers up-to-date en kunnen zij zich ontwikkelen tot impactvolle inkoopprofessionals.

Zo hebben we bijvoorbeeld een kennissessie over circulair inkopen georganiseerd, geïnitieerd door twee van onze In2Talenters. Daarnaast hebben twee senior inkoopconsultants van In2Talent een opfriscursus over Europees Aanbesteden ontwikkeld. Deze cursus bestaat uit twee sessies waarin wordt ingegaan op de te doorlopen stappen bij de publicatie, beoordeling en gunning van een Europese Aanbesteding.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem dan een kijkje hieronder!

Esmee Segond von Banchet
Een In2Talenter vertelt...
Een In2Talenter vertelt...
Milieu- en duurzaamheidsdoelstellingen worden steeds belangrijker, waar in mijn ogen circulair inkopen een bijdrage kan leveren. Ik ben blij dat ik de ruimte heb gekregen om via In2Knowledge mijn passie en ervaring te mogen delen met collega-inkopers.
Esmee Segond von Banchet
Christel 1
Een In2Talenter vertelt...
Een In2Talenter vertelt...
Tijdens de voorbereidingen van de opfriscursus ‘Europees Aanbesteden’ kwam ik er achter dat ik afgelopen jaren een hele hoop ervaringen en nuttige tips en tricks heb verzameld. Elke opdrachtgever werkt anders, dus leer ik elke keer weer iets nieuws. Ik vind het leuk om mijn kennis op deze manier met mijn collega's te kunnen delen.
Christel Jongen