In2Solutions

In2Talent werkt met hoogopgeleide inkooptalenten die met een verfrissende blik naar organisaties kijken. Inkoopvraagstukken oplossen geeft In2Talenters een kick! In één avond werken wij aan verrassende oplossingen voor uw inkoopvraagstuk.

Uw inkoopvraagstuk, onze uitdaging

In2Solutions is opgezet door In2Talenters om organisaties te helpen hun inkoopvraagstukken op te lossen. Denk hierbij aan inkoopvraagstukken zoals het verbeteren van het inkoopproces of gedetailleerde vraagstukken waarin het om een specifiek probleem gaat. In2Talent heeft veel inkooptalenten bij verschillende organisaties. De kennis en ervaringen van deze In2Talenters worden gebruikt om met concrete oplossingen te komen, waar de organisatie daarna mee verder kan.

Hoe ziet een In2Solutions-avond eruit?

Voorafgaand wordt er in een oriënterend gesprek met u, het inkoopvraagstuk bepaald. Daarna gaat een groep In2Talenters aan de slag met het schrijven van een voorstel met een probleemaanpak en mogelijke werkvorm. Een groep In2Talenters komt in een brainstormsessie tot de kern van het probleem zodat u hiermee verder kan. Bij u op locatie wordt een avond georganiseerd waar concrete oplossingen worden gepitcht. Op deze manier krijgt u nieuwe inzichten en wordt u aan het denken gezet.

Nanieck
Een In2Talenter vertelt...
Een In2Talenter vertelt...
Een In2Solutions-avond is een actieve bijeenkomst waarbij alle deelnemers samen door middel van een brainstormsessie tot verrassende ideeën en oplossingen komen. De vakkennis en het netwerk van de In2Talenters komt hierbij goed van pas. Ik vind het heel leuk om alle deelnemers samen te brengen en het resultaat van de bijeenkomst te zien. De avond eindigt namelijk vol energie en de bedrijfsdeelnemers kunnen niet wachten om hierna weer verder aan de slag te gaan met hun inkoopvraagstuk!
Nanieck Pickert

Heb je vragen?

Neem direct contact op met Susan Ruiter via:

T. +31 (0)70 302 90 40
E. susan@in2talent.nl