Inkoop vacatures

Vacatures voor junior inkopers vind je bij In2Talent.

Junior Inkoper

40 uur | In2Talent | Nederland

Ben jij enthousiast, nooit uitgeleerd en op zoek naar een kans om jezelf binnen het inkoop vakgebied te ontwikkelen? Word junior inkoper bij In2Talent! Een mooie eerste (of tweede) stap in jouw nog jonge carrière. Met ons verfijnde groeiprogramma ontwikkel jij je tot een ware inkoopprofessional, terwijl je de zekerheid van een vaste baan hebt.

Inkoop traineeship

40 uur | In2Talent | Nederland

Als inkoper kun je bijna overal aan de slag. De vraag is dus niet of je een leuke job vindt, maar welke job aansluit op je interesses en ambities. Welke organisatie heeft de mooiste inhoudelijke uitdaging in de aanbieding? Waar wordt jouw persoonlijke ontwikkeling maximaal gefaciliteerd? Lastige vragen! Hoewel, je kunt jouw carrière ook kickstarten met een traineeship bij In2Talent. Via ons werk je namelijk bij toporganisaties én neem je deel aan een twee jaar durend groeiprogramma!

Afstudeerstage Inkoop

In2Talent | Den Haag

Ben jij leergierig, ambitieus en op zoek naar een kans om jezelf binnen het inkoop vakgebied te ontwikkelen? Schrijf je afstudeerscriptie bij In2Talent! Een mooie start van je carrière, want veel van onze afstudeerders gaan na het afronden van hun studie bij ons aan de slag.

Opdrachten bij toon aangevende organisaties

Danone
Defensie
Delfland
Gemeente Rotterdam
Haagse Hogeschool
Heineken
Ing
Nike
Rijksoverheid 740X320
Rijkswaterstaat
Sandvik
Sp71 Logo
Tata Steel
Tudelft

Heb je vragen?

Neem direct contact op met Susan Ruiter via:

T. +31 (0)70 302 90 40
E. susan@in2talent.nl