Een hart voor de zorg

De zorgsector staat door de coronacrisis zwaar onder druk. In ziekenhuizen en zorginstellingen loopt de werkdruk hoog op. Er wordt met man en macht gewerkt om het virus onder controle te houden. Wij leven erg mee met deze organisaties, daarom willen wij als In2Talent graag een steentje bijdragen. Dit doen we door geheel kosteloos onze inkoopprofessionals beschikbaar te stellen aan organisaties in de zorg.

Kosteloos beschikbaar: junior inkoopprofessionals

Dat leest u goed: geheel kosteloos stellen wij onze junior inkopers beschikbaar aan uw zorgorganisatie. Van november 2020 t/m februari 2021 kunnen onze inkopers 2 maanden ondersteuning bieden op uw inkoopafdeling. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een spendanalyse, het maken van leveranciersbeoordelingen en het analyseren van het contractmanagement.

Onze inkoopprofessionals

Graag stellen we u voor aan onze inkoopprofessionals. Amy, Jordi en Tibeau hebben ervaring met het maken van spendanalyses, kennen alle stappen en de wet- en regelgeving rondom de EU aanbestedingswet en zijn gewend om projectmatig te werken.

Amy Kleijn

Amy Kleijn

Amy is tijdens haar opleiding Commerciële Economie in contact gekomen met het inkoopvak en heeft door haar brede horeca achtergrond een ambitie voor dienstverlening. Nu wil zij zich graag verder ontwikkelen als inkoopconsultant en optimale dienstverlening bieden door het beste resultaat voor haar klanten en opdrachtgevers te realiseren. Amy maakt zich werkzaamheden snel eigen, is doelgericht en enthousiast. Daarnaast werkt zij zowel goed samen als zelfstandig, is zij leergierig en heeft zij een groot doorzettingsvermogen.

Jordi Kersbergen

Jordi Kersbergen

Jordi heeft een Facility Management opleidingsachtergrond. Hier is hij in contact gekomen met inkoop en heeft zijn ambitie hiervoor ontwikkeld. Jordi wil graag als consultant een sterk afwisselende en uitdagende baan. Hij is rustig, werkt graag in teamverband en is zeer flexibel in zijn aanpak. Jordi haalt energie uit het helpen van mensen en ziet tevens hoe zijn inkoopactiviteiten van toegevoegde waarde kunnen zijn op individuen en organisaties. Opvallende kenmerken van Jordi zijn klantgerichtheid, flexibiliteit, initiatief en dat hij graag goede resultaten wil neerzetten.

Tibeau Kramer

Tibeau Kramer

Tibeau heeft tijdens de opleiding Facility Management een grote interesse voor inkoop ontwikkeld. Tijdens de bachelor Facility Management heeft Tibeau de minor Inkoop afgerond. Vanuit deze interesse is de keuze gemaakt om als Inkoopconsultant aan de slag te gaan. Tibeau is een ambitieus en doelgericht persoon. Hij is in staat om complexe vraagstukken op een enthousiaste manier op te lossen. Het goed in beeld brengen van de wensen van de klant doet hij door zijn sociale vaardigheden in te zetten. Mensen overtuigen én meenemen in zijn enthousiasme zorgen voor het collectief gewenst resultaat.

Over In2Talent

In2Talent is een groeiprogramma voor startende inkopers. Wij richten ons op talentontwikkeling van jonge inkoopprofessionals die aan het begin van hun carrière staan. Binnen In2Talent investeren wij niet alleen in de ontwikkeling van onze collega’s, maar ook in langdurige samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers. Tijdens het In2Talent groeiprogramma doen In2Talenters werkervaring op bij opdrachtgevers in de publieke en private sector. Tegelijkertijd gaan we intensief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling én worden ze opgeleid op vakinhoudelijk gebied. Onze In2Talenters zijn hoogopgeleid, enthousiast en ambitieus. Ze kijken met een verfrissende blik naar complexe inkoopprocessen.

Inkoopondersteuning nodig?

Kunt u de hulp van onze inkoopprofessionals goed gebruiken? Neem dan nu direct contact op met Susan Ruiter of Arien van der Harst via (0)70 302 90 40. Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.