Julia Hoogendoorn-Westerbaan

Coördinator Inhuur Servicepunt71

Ik kijk terug op een leerzame, leuke en waardevolle tijd bij In2Talent. Na mijn studie was ik erg zoekende welke kant ik op wilde. Tijdens de Inkoop Minor van mijn studie wist ik dat dit het vakgebied was waar ik in wilde werken, maar welke branche en functie moest ik nog ontdekken. Dankzij In2Talent kreeg ik veel mogelijkheden en heb ik snel kunnen ontdekken waar ik energie van krijg.

In2Talent heeft daarom een grote bijdrage geleverd aan de start van mijn carrière. Dankzij de veelzijdige opdrachten, inhoudelijke opleidingen en ontwikkeling op persoonlijk vlak door coaching en opleidingsdagen sta ik nu waar ik sta. De opleidingen hebben mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak veel geboden. Deze ervaringen pas ik dagelijks toe in mijn huidige functie en zal ik altijd met mij meedragen. Ook op persoonlijk vlak is er veel ruimte om je te ontwikkelen. Ik ben daarom ook dankbaar voor de lessen die ik in mijn privé leven heb mee kunnen nemen.

Daarnaast vond ik het altijd erg leuk om onderdeel te zijn van een groep jonge en ambitieuze mensen die elkaar helpen om verder te komen. Met hen heb ik leuke en gezellige tijden gehad, maar ook serieuze en waardevolle gesprekken gevoerd. Het is fijn onderdeel te zijn van zo een team.

Julia Hoogendoorn-Westerbaan

Coördinator Inhuur Servicepunt71

Julia