Kelly Barnhoorn

Projectmanager

Ik bewaar hele prettige herinneringen aan de ervaringen die ik bij In2Talent heb opgedaan en had mij geen betere start van mijn carrière kunnen wensen. In2Talent heeft mij zowel als professional en als mens enorm verrijkt.

Als inkoopconsultant ben ik gedetacheerd geweest bij meerdere organisaties: van food multinationals tot (semi-)overheden. Ondanks dat ik als inkoopconsultant veelal op locatie bij mijn detacheerder werkzaam was, voelde ik mij toch sterk verbonden met mijn In2Talent-collega’s. Dit door de open en veilige werkcultuur die ik heb ervaren, met name tijdens het opleidingsprogramma voor junior inkoopconsultants.

Het ontwikkelprogramma heeft er aan bijgedragen om mijzelf beter te leren kennen en mij in staat gesteld om vanuit verbinding mijn eigen handelen bewust waar te nemen. Het was soms confronterend, maar altijd verhelderend. Sindsdien ervaar ik meer tijd en ruimte om te kiezen hoe ik in verschillende situaties reageer en kan ik effectiever zijn in mijn handelen, zowel in mijn werk als in mijn privé.

Als startende professional van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam, naar bewust bekwaam. In2Talent heeft mij geleerd dat leiderschap start bij jezelf. En als ik dat kan leren, dan kan jíj dat ook! Een waardevolle investering voor nu en in de toekomst.

Kelly Barnhoorn

Projectmanager Procurement bij TU Delft

Kelly Klein