Over In2Talent

In2Talent heeft een duidelijke ambitie: we willen de juiste opdrachtgever koppelen aan het juiste inkooptalent. Dat we daar al jaren in slagen, is reden voor bescheiden trots, want het inkoopvak verandert razendsnel en dat geldt dus ook voor de eisen die aan inkopers worden gesteld.

Missie

In2Talent wil inkooporganisaties toekomstbestendig maken. Dit doen we door jonge inkoopprofessionals in te zetten en die talenten te voorzien van de juiste kennis, competenties en ervaring om de inkoopuitdagingen van vandaag en morgen te overwinnen. Met de instroom van hoogopgeleide young professionals borgen we niet alleen dat onze opdrachtgevers over voldoende inkoopcapaciteit en -kwaliteit beschikken, maar ook (en vooral) over een verfrissende blik op de steeds complexere inkoopprocessen.

Visie

Wij willen vooroplopen door met talenten en opdrachtgevers te werken die weten welke competenties benodigd zijn om het inkoopvak steeds verder te brengen. Door intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en enthousiaste on-the-job coaching van inkooptalenten, boeken we de beste resultaten voor alle stakeholders. Nu. Maar ook op de lange termijn.

Kennisdag In2Talent

DSC06455_preview.jpg#asset:498

Bedrijfsprofiel

In2Talent bestaat sinds 2014 en heeft kantoren in Den Haag, Arnhem en Tilburg, vanuit waar wij ons richten op de inkoopmarkt van Nederland. Wij zijn er voor zowel de jonge inkoopprofessionals als de opdrachtgevers. Als In2Talent investeren wij namelijk niet alleen in langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten, maar ook in de continue ontwikkeling van mensen die voor ons aan het werk zijn. Wij geloven dat de groei van het individu gelijk staat aan de groei van onze organisatie. In2Talent is, net als het inkoopvak, constant in beweging.

In2Talent is onderdeel van InQuest (opgericht in 1999), een bemiddelaar voor inkoopprofessionals in Nederland en België. Beide zijn onderdeel van de Actos Groep.

Onze collega's

Persoonlijk, betrokken en dichtbij. Dat is hoe we ons graag opstellen. Dat is niet altijd makkelijk in een wereld waarin het tempo enorm hoog ligt en online communicatie ‘ouderwets’ face-to-face contact naar de achtergrond drukt. Maar we proberen het wel! Te beginnen met deze foto’s van ons team. Elkaar ontmoeten? We komen graag bij u langs en uiteraard bent u altijd welkom bij ons op kantoor in Den Haag, Tilburg en Arnhem!

Wil je weten wie onze collega’s zijn? Lees meer over ons team en waarom onze collega’s voor In2Talent hebben gekozen!

Voorwaarden
In2Talent hanteert de heldere voorwaarden van Actos Groep: download ze hier.