Leer ons kennen!

Menselijk, betrokken en dichtbij. Dat is hoe we ons graag opstellen. Dat is niet altijd makkelijk in een wereld waarin het tempo enorm hoog ligt en online communicatie ‘ouderwets’ face-to-face contact naar de achtergrond drukt. Maar we proberen het wel! Te beginnen met deze foto’s van ons team. Ons face-to-face ontmoeten? Je bent altijd welkom op ons kantoor aan de prachtige en oer-Haagse Stadhouderslaan!

Gezichten achter In2Talent

Susan Ruiter

Operations Manager

De motivatie en inspiratie van jong inkooptalent werkt aanstekelijk voor mij. Ik zie hoe de junior consultants het geleerde in de praktijk brengen en meedenken met klanten. Dit herkennen ook onze opdrachtgevers. Zelf heb ik een achtergrond als Senior Researcher en inkoopconsultant.

Susan@In2Talent.nl

Roderick Timmermans

Coach

Ik geloof in het ontwikkelen van persoonlijk- en professioneel leiderschap waarbij het besef aanwezig is dat het motiveren van mensen op inhoud alleen mogelijk is vanuit intrinsieke motivatie, welke verkregen wordt door een juiste balans tussen inhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling gericht op pro-activiteit en verantwoordelijkheid. Immers de groei van het individu bepaalt de groei van een organisatie.

Roderick@In2Talent.nl

Arien van der Harst

Recruitment Consultant

In2Talenters hebben een frisse en daadkrachtige kijk op inkoopvraagstukken. Ik krijg er energie van om bij te mogen dragen aan de vliegende start van hun carrière. De betrokkenheid, persoonlijke benadering en dynamische sfeer binnen In2Talent werkt aanstekelijk. 

Harst@Inquest.nl

Christel Jongen

Inkoopconsultant

Als In2talenter mag ik bij de mooiste bedrijven een kijkje in de keuken nemen. Dit in combinatie met de aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling zorgt er voor dat ik continu blijf groeien in mijn rol als consultant. 

Christel@In2Talent.nl

Siomara Scheer

Inkoopconsultant

De diversiteit bij de verschillende publieke organisaties waar ik voor heb gewerkt zorgt ervoor dat ik zowel op persoonlijk vlak als inhoudelijk de uitdaging vind die ik zoek.

Siomara@In2Talent.nl

Kelly Barnhoorn

Inkoopconsultant

Als young professional krijg ik bij In2Talent de kans om bij unieke organisaties een kijkje in de keuken te nemen. Door coaching-on-the-job kan ik mezelf blijven ontwikkelen en optimaal meegroeien in deze ervaringen. Daar ken ik veel waarde aan toe.

Kelly@In2Talent.nl

Bas Willems

Inkoopconsultant

Het gedetacheerd worden bij verschillende opdrachtgevers in combinatie met het persoonlijk ontwikkelingstraject geeft mij de kans om zowel als persoon en als professional te blijven groeien. Deze groei neem ik mee en pas ik toe in mijn werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers.

Bas@In2Talent.nl

Daan de Vries

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans te ontdekken wie ik wil zijn als persoon, als professional en hoe ik met zaken om ga. Ik leer mezelf beter kennen en kan mijn sterke eigenschappen meer benutten.

Daan@In2Talent.nl

Lara van der Zwan

Inkoopconsultant

De combinatie van persoonlijke ontwikkeling en het werken bij interessante opdrachtgevers maakt het werken voor In2Talent voor mij zo leuk!

Lara@In2Talent.nl

Archana Rewti

Inkoopconsultant

Als inkoopconsultant bij In2Talent draag ik bij aan een nieuwe impuls in het inkoopvak. Mijn ontwikkeling bij In2Talent heeft ertoe geleid dat ik zelfstandig en met de nodige competenties klanten kan adviseren bij inkoop- en aanbestedingstrajecten.

Archana@In2Talent.nl

Kevin van Gemert

Inkoopconsultant

De kansen die ik bij In2Talent krijg om mezelf zowel op persoonlijk als professioneel gebied te ontwikkelen zijn uniek. Bewust leven, leren en werken met de mogelijkheid bij verschillende organisaties ervaring op te doen.

Kevin@In2Talent.nl

Jochem Vreugdenhil

Inkoopconsultant

Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als inhoudelijk waardoor ik breed inzetbaar ben en bewust van waarde kan zijn op verschillende gebieden. Dat vind ik het leukste!

Jochem@In2Talent.nl

Rudie van der Beek

Inkoopconsultant

Ik ben een ambitieus, vastberaden en leergierig persoon met een passie voor inkoop. Om die reden heb ik gekozen voor In2Talent.

Rudie@In2Talent.nl

Ben Pillen

Inkoopconsultant

In2Talent geeft mij de kans om bij uitdagende organisaties te werken en mezelf verder te ontwikkelen; binnen het inkoopvakgebied en op persoonlijk vlak door middel van opleidingen, cursussen en coachgesprekken.

Ben@In2Talent.nl

Geert Bok

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis op te doen. Als inkoopconsultant ben ik blij dat ik door het opleidingsprogramma de kans krijg mijzelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Geert@In2Talent.nl

Ramon van Dijk

Inkoopconsultant

Werkervaring opdoen en werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, dat is de combinatie die In2Talent mij kan bieden.

Ramon@In2Talent.nl

Jordy Rog

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de ruimte mijzelf te ontwikkelen, ontdek ik wat mijn kwaliteiten zijn en krijg ik de kans ervaring op te doen bij interessante opdrachtgevers. Ik leer elke dag en dat geeft mij energie!

Jordy@In2Talent.nl

Koen Huisman

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik op het vlak van persoonlijke ontwikkeling een boost. Dit in combinatie met de verschillende opdrachtgevers waar ik voor kan gaan werken maakt dat ik voor In2Talent heb gekozen!

Koen@In2Talent.nl

Lois Veldheer

Inkoopconsultant

In2Talent biedt mij de mogelijkheid ervaring op te doen bij bedrijven in zowel de publieke als private sector. Daarnaast leer ik middels intensieve cursussen en opleidingen veel over het inkoopvak, en nog meer over mijzelf. De ontwikkeling die ik hier doormaak, kan ik iedereen aanraden!

Lois@In2Talent.nl

Teun Willink

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om bij verschillende mooie organisaties ervaring op te doen. Samen met de intensieve coaching en vakinhoudelijke opleidingen vormt dit een mooi pakket om mijzelf te ontwikkelen tot inkoopprofessional.

Teun@In2Talent.nl

Nanieck Berger-Pickert

Inkoopconsultant

Wat het werken bij In2Talent voor mij zo leuk maakt, is de afwisselende opdrachten en het persoonlijk ontwikkelingstraject. Hierdoor krijg je de kans om in een razend snel tempo zowel op zakelijk als persoonlijk niveau te blijven groeien. De opleidingsdagen zijn heel leerzaam en daarnaast worden er veel gezamenlijke activiteiten gepland. De In2Talenters zijn enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben onderling goed contact en sparren veel met elkaar. 

Nanciek@In2Talent.nl

Naomi Klomp

Inkoopconsultant

Als ex-topsporter heb ik geleerd om alles te geven wat er in zit en zal ik er altijd voor gaan. De mogelijkheid krijgen om kennis op te doen bij verschillende organisaties lijkt mij zeer interessant en maakt mij erg nieuwsgierig. Vandaar dat ik gekozen heb voor In2talent. In2talent geeft mij de kans om zowel op professional als persoonlijk gebied te ontwikkelen.

Naomi@In2Talent.nl

Julia Westerbaan

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om mij binnen verschillende publieke en private organisaties te ontwikkelen tot een impactvol inkoopconsultant. Naast dat ik op het gebied van kennis en ervaring een groei doormaak, staat ook mijn persoonlijke ontwikkeling centraal. Op deze manier groei ik als professional en als persoon.

Julia@In2Talent.nl

Aniek van der Pols

Inkoopconsultant

Binnen in2talent kan ik mij ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. In2talent biedt mij de mogelijkheid om binnen een korte periode kennis op te doen bij diverse opdrachtgevers. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik deze uitdaging ben aangegaan.

Aniek@In2Talent.nl

Lisa de Geest

Inkoopconsultant

Wat ik zo leuk en uitdagend aan werken bij In2Talent vind, is dat ik mij zowel op professioneel als persoonlijk gebied kan ontwikkelen.

Lisa@In2Talent.nl

Aïda Airiian

Inkoopconsultant

Het fijne aan In2Talent vind ik dat er veel ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe je door aan de slag te gaan bij leuke opdrachtgevers, maar vooral ook door het coaching traject. Door In2Talent leer ik hoe ik mij kan onderscheiden als jonge professional. 

Aida@In2Talent.nl

Nicole de Nijs

Inkoopconsultant

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging waarbij ik het leren nog niet los hoefde te laten. In2Talent was hierbij de ideale oplossing. Ik kan hier ervaring opdoen binnen verschillende organisaties, volg opleidingen & trainingen en word intensief begeleid bij mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Nicole@In2Talent.nl

Voor wie wij werken

Delfland
Gemeente Rotterdam
Haagse Hogeschool
Heineken
Ing
Nike
Rijkswaterstaat
Sandvik
Tata Steel