Maak kennis met ons inkooptalent: Archana Rewti

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Wat doen zij? Wat vinden zij van In2Talent? Wij vroegen het aan Archana Rewti.

Den Haag Zurichtoren

Waar ben je momenteel aan het werk?

Momenteel ben ik aan het werk bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). ACM is onafhankelijk en houdt toezicht op de mededinging, een aantal specifieke sectoren en het consumentenrecht.

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Binnen ACM werk ik als Inkoopadviseur. Mijn voornaamste taak is het coordineren van alle inkopen binnen ACM. Ik houd mij vooral bezig met het uitvoeren van inkooptrajecten, inkoopanalyses, adviseren van opdrachtgevers en inkoopprofessionalisering.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Via LinkedIn werd ik benaderd door Susan Ruiter, manager bij In2Talent, met de vraag of In2Talent iets voor mij was. Ik wist op dat moment nog niet bij wat voor soort organisatie ik wilde werken. Vervolgens heb ik mij verdiept in In2Talent en kwam ik erachter dat het een detacheringbureau was dat inkooptrainees bij verschillende aanspreekbare organisaties detacheert.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

De interessante opdrachtgevers spraken mij heel erg aan. Maar het belangrijkste vond ik dat ik bij In2Talent continue aan mijn persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling kan werken. Met behulp van de persoonlijke coach kan ik bewuster naar mezelf kijken wat leidt tot bewustere keuzes.

Wat is jouw ambitie?

Momenteel ben ik Medior Inkoper en ik wil graag (complexe)Europese Aanbestedingen begeleiden. Ik zou graag meedenken in hoe je de inkooporganisatie kan professionaliseren. Onlangs heb ik al een Europese Aanbestedingen mogen begeleiden, dus ik ben al op weg. In de tussentijd blijf ik bezig met het verder ontwikkelen van alle competenties die daarbij horen.

Archana inkoop trainee

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

De ontwikkeling bij In2Talent heeft ertoe geleid dat ik zelfstandig en met de nodige competenties klanten kan adviseren bij inkoop- en aanbestedingstrajecten.

Wil jij ook een traineeship volgen bij In2Talent?