Maak kennis met ons inkooptalent: Jordy Rog

Graag stellen we je voor aan een van onze inkooptalenten! Wat ben je momenteel aan het doen? En waarom heb je gekozen voor een traineeship bij In2Talent? Wij vroegen het aan Jordy Rog.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Momenteel doe ik een opdracht bij de TU Delft. Daar werk ik nu ongeveer 3,5 maand. De organisatie is erg open en er hangt een hele leuke sfeer. Ik krijg de kans om veel te leren en zelfstandig dingen op te pakken. Er zijn veel grote projecten waar ik aan mee mag werken. Daarnaast heb ik veel contact met mijn manager en krijg ik veel begeleiding. Ik doe hier ook veel nieuwe dingen, niet alleen inkoop maar ook contractmanagement, veel op het gebied van vastgoed en facilitair.

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Bij de TU Delft ben ik contractmanager bij de afdeling contractmanagement & inkoop. Ik houd mij voornamelijk bezig met het begeleiden van inkoopprojecten. Daarvoor ga ik in gesprek met projectmanagers die bezig zijn met een bouwproject, denk aan een verbouwing of renovatie. Tijdens zo’n gesprek bespreek ik wat zij belangrijk vinden in het project. De ene keer is dat bijvoorbeeld de snelheid waarmee het af moet, de andere keer is het bepaalde omgevingsoverlast waar rekening mee gehouden moet worden.  Al die wensen en eisen vertaal ik dan naar een offerteaanvraag.

Daarnaast doe ik nog andere zaken op het gebied van contractmanagement, zoals kwartaalevaluaties. Dan ga ik samen met leveranciers kijken wat er goed gaat en wat we eventueel nog kunnen verbeteren aan beide kanten. Verder ondersteun ik de projectmanagers door informatie te registreren en bij te houden op het gebied van facilitair en huisvesting. 

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Na mijn studie wist ik niet zo goed wat ik wilde doen. Toen ben ik eerst gaan reizen. Daarna kwam ik in contact met een oud klasgenoot die bij In2Talent werkte. Hij vertelde mij over de traineeship en wat hij de voor- en nadelen vond. Dat heeft mij wel overtuigd om vervolgens ook zelf bij In2Talent gaan de slag te gaan.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

Wat mij het meest aansprak bij In2Talent zijn de verschillende opdrachtgevers waar je in de keuken mag kijken. Je leert op die manier heel veel van verschillenden bedrijven. Daarnaast ontmoet je veel verschillende mensen tijdens je opdracht. Je doet veel connecties op en breidt zo je netwerk uit. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, dus dit hielp mij om mezelf te oriënteren op wat ik nu echt leuk vind. Tijdens deze opdracht krijg ik bijvoorbeeld niet alleen te maken met inkoop maar ook met contractmanagement. Hierdoor kan ik later beter kiezen waar ik mij echt op wil focussen. Daarnaast is de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de intervisie heel prettig. Je komt regelmatig met de groep trainees bij elkaar. Zo kun je makkelijk dingen met elkaar bespreken over zaken waar je tegen aanloopt of vakkennis met elkaar delen. Je leert zo ook veel van elkaar.

Wat is jouw ambitie?

Ik zou wel zelfstandig grote Europese aanbestedingen willen doen. Meer een leidinggevende rol aannemen. Nu ben ik vooral nog aan het meekijken en assisteren. Ik zou wel naar adviseur door willen groeien. Ook lijkt het mij leuk om bij een commerciële organisatie te werken. Dat is weer heel anders dan de publieke sector. Maar die kans krijg je wel bij In2Talent. Dat is fijn.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Wanneer je affiniteit hebt met inkoop en verder nog niet zo goed weet wat je wilt en daarnaast behoefte hebt aan oriëntatie en begeleiding is In2Talent een goede keuze voor jou. Je hebt een buddy waarmee je regelmatig contact kan hebben en een groep met trainees waarmee je kan sparren. Daarnaast helpt In2Talent ook om je netwerk uit te breiden en ook je kennis. Je mag namelijk verschillende cursussen volgen tijdens je traineeship.

Jordy In2Talent

​Meer weten over de In2Talent traineeship?

Vraag het aan Jordy!

jordy@in2talent.nl