Maak kennis met ons inkooptalent: Kelly Barnhoorn

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Waarom heb je gekozen voor In2Talent en wat is jouw ambitie? We vroegen het aan Kelly Barnhoorn.

Waar ben je momenteel aan het werk en wat is jouw functie?

Ik werk momenteel op opdracht bij Service Centrum Drechtsteden. Dat is een organisatie die gemeenten en gemeentelijke instellingen in de Drechtsteden ondersteunt bij de bedrijfsvoering. Ik begeleid daar de aanbestedingen. Voor de aanbestedingen zijn er meerdere categorieën: leveringen, diensten en werken. Zelf richt ik mij tijdens deze opdracht op de categorie ‘werken’. De drempelbedragen liggen daar hoger dan in de andere categorieën, waardoor ik voldoende uitdaging in mijn werk heb.

Hiervoor heb ik bij de TU Delft gewerkt, daar ben ik voor het eerst met het aanbesteden in aanraking gekomen. De werkzaamheden die hierbij komen kijken, spreken mij heel erg aan. In de toekomst wil ik dan ook graag nog meer ervaring met aanbesteden opdoen. 

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

In 2015 studeerde ik af. Tijdens mijn afstuderen werd ik via LinkedIn benaderd met de vraag of ik interesse had om voor In2Talent te gaan werken. Ik ging op gesprek en het klikte eigenlijk meteen. Nu werk ik er inmiddels al meer dan 3 jaar en het bevalt nog steeds! 

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen? 

Het traineeship is de voornaamste reden dat ik voor In2Talent heb gekozen. Ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk en In2Talent biedt hierin met het traineeship een unieke kans. Toen ik na mijn studie wilde gaan werken, voelde de overgang naar een “echte baan” nog onwennig. In2Talent biedt goede begeleiding van school naar het werkende leven.

Daarnaast sprak de consultancy mij heel erg aan. Je krijgt de gelegenheid om bij verschillende opdrachtgevers een kijkje in de keuken te nemen. Zo kan ik kijken welke omgeving ik leuk vind en wat bij mij past. 

Ik ben eerst gedetacheerd in de private sector, bij Danone. Daarna heb ik een semipublieke opdracht gedaan bij Holland Casino. Nu werk ik op opdracht in de publieke sector. Het is allemaal heel verschillend. In de private sector gaat alles heel snel en kun je binnen een korte tijd veel verandering inbrengen. In de publieke sector heb je veel meer te maken met wet- en regelgeving. 

Wat is jouw ambitie/ waar wil je nog in groeien? 

Mijn ambitie is om meer Europese aanbestedingen van begin tot eind te begeleiden en de vertaalslag te maken binnen de organisatie. Die uitdaging krijg ik straks ook bij mijn volgende opdracht.

Verder wil ik zoveel mogelijk ervaringen opdoen. Want ervaring is tot nu toe mijn beste leermeester gebleken.

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent? 

Wat ik heel leuk vind aan In2Talent is de grote groep met trainees. We zien elkaar niet heel veel, maar als we elkaar zien voelt het heel vertrouwd en veilig. Dat contact binnen In2Talent vind ik heel speciaal. Onze In2Fun uitjes zijn daar een mooi voorbeeld van. Zo doen we regelmatig wat leuks met z’n allen. 

Kelly

Meer weten over de traineeship?

Neem contact op met Kelly