Maak kennis met ons inkooptalent: Lois Veldheer

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Waarom heb je gekozen voor In2Talent en wat is jouw ambitie? We vroegen het Lois Veldheer.

Waar ben je momenteel aan het werk? 

Sinds 1 december 2017 werk ik fulltime bij het Ministerie van Defensie, op de Kromhout Kazerne in Utrecht. Hier ben ik een onderdeel van de inkoopafdeling en ben ik, samen met ongeveer 10 collega’s, verantwoordelijk voor de inkoop van personeelsdiensten.

Wat is jouw functie bij het bedrijf? 

Ik ben werkzaam als verwerver en voer zeer uiteenlopende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het opstellen van bestelorders voor bijvoorbeeld medailles of evenementen, het contact met leveranciers en mijn Defensie-collega’s, of het opstellen van aanbestedingsdocumenten. Op dit moment assisteer ik bij de Europese Aanbesteding voor Medische Keuringen. 

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen? 

Tijdens mijn studie Facility Management op de Haagse Hogeschool heb ik een inkoopminor gevolgd en werd ik uitgenodigd voor de eerste Inhousedag van Inquest In2Talent. Ik was nog niet bekend met detacheringsbureaus als InQuest en In2Talent, maar ik kreeg direct een goede eerste indruk. Op deze Inhousedag kregen wij informatie over de werkzaamheden van een inkoper en hoe hier invulling aan wordt gegeven bij Inquest en In2Talent. Daarnaast kregen wij middels een workshop een kennismaking met de persoonlijke ontwikkeling binnen InQuest en In2Talent.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen? 

De informatie die bij de Inhousedag werd gegeven, sprak mij direct aan. De combinatie van de intensieve persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van ervaring in het inkoopvak was voor mij doorslaggevend. Ik wil namelijk ervaring opdoen door bij verschillende bedrijven te werken. Dit geeft mij op de langere termijn inzicht in waar ik goed in ben en wat ik écht leuk vind. Daarnaast dragen de cursussen en opleidingen binnen InQuest en In2Talent bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat is jouw ambitie? 

Mijn ambitie is om mij de komende jaren verder te ontwikkelen als inkoper en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier wil ik erachter komen waar ik goed in ben en welke werkzaamheden er bij mij passen. Daarnaast zou ik op de lange termijn een cursus willen volgen over persoonlijke ontwikkeling/coaching, zodat ik ook anderen verder kan helpen. 

Wil je verder nog iets kwijt over InQuest/In2Talent? 

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds blij met mijn keuze voor InQuest/In2Talent. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool, maar hierna wist ik niet precies wat ik met mijn studie wilde gaan doen. InQuest/In2Talent maakt het voor mij mogelijk om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven in zowel de publieke als private sector, waardoor ik uiteindelijk voor mijzelf kan ontdekken waar mijn passie en interesses liggen. Daarnaast is de persoonlijke ontwikkeling erg waardevol voor mij en ervaar ik dat dit mij verder helpt in mijn werk, maar ook privé.

Inkoop Trainee

Meer weten over de traineeship bij In2Talent?

Vraag het aan Lois