Maak kennis met ons inkooptalent: Marlous Vermeule

Marlous Vermeule (23 jaar) is ook een van onze inkooptalenten en maakt al bijna één jaar onderdeel uit van ons team. Wij vroegen haar hoe zij het talentenprogramma van In2Talent ervaart.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Ik ben nu aan de slag bij Tender People in Utrecht. Ik ondersteun de meervoudige en Europese aanbestedingen. Ik werk hier vanaf oktober 2016. Tussendoor heb ik  aan een opdracht gewerkt bij Rijkswaterstaat, maar ondertussen ben ik weer aan de slag bij Tender People en dat bevalt mij uitstekend.

Hoe ben je bij In2Talent terechtgekomen?

Ik heb de minor Inkoopmanagement gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Via deze weg ben ik in aanraking gekomen met verschillende inkoopadviesbureaus. In2Talent sprak mij meteen aan. Dit kwam vooral door de persoonlijkheid van de organisatie. Er is oprechte aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Is de persoonlijke ontwikkeling ook wat jij onderscheidend vindt? 

Jazeker. Er is ruimte om jezelf te zijn en je verder te ontwikkelen. Wat ik daarin zeker belangrijk vindt is dat dat zowel op persoonlijk als professioneel vlak plaatsvindt. Toen ik de eerste keer een opleidingsdag had, dacht ik dat het zou gaan over vakinhoudelijke informatie. Dat bleek niet helemaal het geval.Ook de opleidingsdagen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Net als de gesprekken met je coach. Iedereen kan het inkoopvak leren, maar wij, In2Talenters, onderscheiden ons omdat we ons ook echt meer richten op wie we zijn, wat we doen en waarom wij dat doen. 

In2Talent is een hecht team, je bouwt onderling een band op omdat je veel persoonlijke informatie weggeeft. Met mijn mede-in2Talenters heb ik een sterke band. Verder krijg je bij In2Talent ook genoeg uitdaging, afwisseling en veelzijdige werkzaamheden omdat je voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat. Dat maakt het ook erg interessant. De combinatie tussen de persoonlijke ontwikkeling en het feit dat je werkt voor verschillende opdrachtgevers maakt In2Talent, in mijn ogen, een unieke organisatie.

Marlous

Wat is jouw ambitie?

De komende jaren focus ik mij op het worden van een medior inkoopadviseur. Het werk spreekt mij ontzettend aan. Wie weet ga ik ooit voor mezelf aan de slag als ZZP’er. Ik ga geen uitdaging uit de weg!

Wil je meer weten over Marlous? Je mag haar altijd mailen: marlous@in2talent.nl.