Maak kennis met ons inkooptalent: Ramon van Dijk

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Hoe ben je bij In2Talent terecht gekomen en wat is jouw ambitie? We vroegen het Ramon van Dijk.

Maak kennis met ons inkooptalent: Ramon van Dijk

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar ben je momenteel aan het werk? Hoe ben je bij In2Talent terecht gekomen en wat is jouw ambitie? We vroegen het Ramon van Dijk.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Ik werk sinds oktober op de afdeling inkoop van het Shared Service Center van DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen), onderdeel het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf?

Ik begon in oktober op de afdeling afhandeling onrechtmatige inkoop. Na twee maanden maakte ik de switch naar de afdeling inkoop, waar ik werkzaam was als medewerker. Sinds kort ben begonnen aan een nieuwe opdracht, ook binnen het Dienst Justitiële Inrichtingen. Ik werk hier nu als inkoopadviseur, waar ik trajecten afwerk buiten de mantelovereenkomsten en waar ik af en toe aansluit bij een leuk project.

Hoe ben je bij In2Talent terecht gekomen? 

Na een lange reis door Azië ben ik door een vriend en oud-studiegenoot benaderd voor een kop koffie en zo werd er gesproken over In2Talent. Ik raakte overtuigd en heb me aangemeld, vervolgens mocht ik in september 2017 starten bij In2Talent.

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

Wat mij aansprak tijdens het gesprek, was de kans om zo veel mogelijk ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, iets wat in mijn ogen erg belangrijk is wanneer je zo jong en onervaren bent. Als net afgestudeerde met een kleine 1 á 2 jaar werkervaring, vind ik het erg waardevol dat ik als consultant verschillende omgevingen kan ervaren. Het is een perfecte manier om mijn carrière te starten. Daarnaast sprak de coaching op persoonlijk vlak mij erg aan, dit was iets waar ik nog nooit bij had stilgestaan.

Wat is jouw ambitie?

Allereerst ben ik van plan mijn periode als junior consultant af te maken bij In2Talent. Dat betekent dat ik zeker nog ruim een jaar bij In2Talent zal blijven. Verder heb ik reizen nog altijd hoog op de planning staan, na mijn juniorfase wil ik graag de mogelijkheden afwegen om te kijken wat ik op dat moment nodig denk te hebben. 

Ramon 2

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

Het concept van In2Talent is leerzaam en draagt bij aan je eigen ontwikkeling. Zelfs na het korte jaar dat ik bij In2Talent zit, merk ik wat het me oplevert. Daarnaast is het leuk om te zien dat de groep In2Talenters steeds hechter wordt. Er worden leuke uitjes georganiseerd, waarbij we ervaringen delen en elkaar adviseren, maar waar ook veel ruimte is voor gezelligheid.