Over In2Talent

In2Talent heeft een simpele ambitie: we willen de juiste opdrachtgever koppelen aan het juiste inkooptalent. Dat we daar al 15 jaar in slagen, is reden voor bescheiden trots, want het inkoopvak verandert razendsnel en dat geldt dus ook voor de eisen die aan buyers (onze voorspelling voor 2021: sourcers) worden gesteld.

Algemeen

Aanbesteden? Vendor management? Longtail sourcing? Tendering via eAuctions? Toen wij startten waren het termen uit een science fiction roman. Anno nu is het de dagelijkse inkooprealiteit. Door constant met die ontwikkelingen mee te bewegen en, nog veel belangrijker, door ons groeiprogramma voor inkooptalent continu te updaten en te verfijnen, borgen we ons kennisniveau én dat van al onze talenten. 

Missie

In2Talent wil inkooporganisaties toekomstbestendig maken. Dit doen we door jonge inkoopprofessionals in te zetten en die talenten te voorzien van de juiste kennis, competenties en ervaring om de inkoopuitdagingen van vandaag en morgen te overwinnen. Met de instroom van hoogopgeleide young professionals borgen we niet alleen dat onze opdrachtgevers over voldoende inkoopcapaciteit en -kwaliteit beschikken, maar ook (en vooral) over een verfrissende blik op de steeds complexere inkoopprocessen.

Visie

Wij willen vooroplopen door met talenten en opdrachtgevers te werken die weten welke competenties benodigd zijn om het inkoopvak steeds verder te brengen. Door intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en enthousiaste on-the-job coaching van inkooptalenten, boeken we de beste resultaten voor alle stakeholders. Nu. Maar ook op de lange termijn.

Voorwaarden

In2Talent hanteert heldere voorwaarden. Download ze hier.

Webtraders Kennisdag 20190906 003 Web

Bedrijfsprofiel

In2Talent bestaat 15 jaar, is gevestigd in Den Haag en onderdeel van InQuest, de grootste bemiddelaar in inkoopprofessionals van Nederland en België. In2Talent wil er staan voor opdrachtgevers én voor jonge inkoopprofessionals. We investeren dan ook niet alleen in langdurige samenwerkingsverbanden met onze klanten, maar ook in duurzame partnerships met de mensen die het voor onze klanten moeten doen.