Leer ons kennen

Menselijk, betrokken en dichtbij. Dat is hoe we ons graag opstellen. Daarom stellen wij je graag digitaal voor aan ons team!

Ons liever face-to-face ontmoeten? Je bent van harte welkom op onze kantoren in Den Haag, Arnhem en Tilburg.

Paul 't Hart

Directeur

Ik ben als directeur verantwoordelijk voor InQuest en In2Talent. Na mijn studie ben ik via diverse opdrachtgevers in 2005 bij InQuest terecht gekomen met als doel om InQuest interim verder te professionaliseren. Mijn focus lag de eerste jaren voornamelijk op de private markt, maar inmiddels houd ik mij bezig met het bedienen van de publieke sector. Ik ben een resultaat- en actiegerichte professional op het gebied van recruitment, consultancy & inkoop.

hart@inquest.nl

Susan Ruiter

Operations Manager

De motivatie en inspiratie van jong inkooptalent werkt aanstekelijk voor mij. Ik zie hoe de junior consultants het geleerde in de praktijk brengen en meedenken met klanten. Dit herkennen ook onze opdrachtgevers. Zelf heb ik een achtergrond als Senior Researcher en inkoopconsultant.

Susan@In2Talent.nl

Arien van der Harst

Recruitment Consultant

In2Talenters hebben een frisse en daadkrachtige kijk op inkoopvraagstukken. Ik krijg er energie van om bij te mogen dragen aan de vliegende start van hun carrière. De betrokkenheid, persoonlijke benadering en dynamische sfeer binnen In2Talent werkt aanstekelijk. 

Harst@Inquest.nl

Shewina Kapoerchan

Talent Acquisition Specialist

In februari 2022 ben ik gestart bij in2talent in de rol van Talent Acquisition Specialist. Ik vind het super leuk om jonge talenten te vinden en binden aan In2talent.
In2Talent is heeft een informele cultuur waar je je al heel snel thuis voelt, dat was voor mij de reden om hier te komen werken.

Roderick Timmermans

Coach

Als coach en opleider begeleid ik In2Talenters bij hun ontwikkeling. Positief en precies in de gewenste richting. Door het creëren van bewustwording en persoonlijk leiderschap help ik mensen op weg naar persoonlijke en professionele groei. Dankzij mijn mensgerichte focus kom ik snel tot de kern. Ik geef inzicht in wat nodig is om In2Talenters bij te laten dragen aan organisatiedoelen. Vanuit hun eigen kracht en motivatie.

Roderick@In2Talent.nl

Christel Jongen

Coach

Als In2Talenter mag ik bij de mooiste bedrijven een kijkje in de keuken nemen. Dit in combinatie met de aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling zorgt er voor dat ik continu blijf groeien in mijn rol als consultant.

Christel@In2Talent.nl

Siomara Scheer

Inkoopconsultant

De diversiteit bij de verschillende publieke organisaties waar ik voor heb gewerkt zorgt ervoor dat ik zowel op persoonlijk vlak als inhoudelijk de uitdaging vind die ik zoek.

Siomara@In2Talent.nl

Bas Willems

Inkoopconsultant

Het gedetacheerd worden bij verschillende opdrachtgevers in combinatie met het persoonlijk ontwikkelingstraject geeft mij de kans om zowel als persoon en als professional te blijven groeien. Deze groei neem ik mee en pas ik toe in mijn werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers.

Bas@In2Talent.nl

Rudie van der Beek

Inkoopconsultant

Ik ben een ambitieus, vastberaden en leergierig persoon met een passie voor inkoop. Om die reden heb ik gekozen voor In2Talent.

Rudie@In2Talent.nl

Teun Willink

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om bij verschillende mooie organisaties ervaring op te doen. Samen met de intensieve coaching en vakinhoudelijke opleidingen vormt dit een mooi pakket om mijzelf te ontwikkelen tot inkoopprofessional.

Teun@In2Talent.nl

Lisa de Geest

Inkoopconsultant

Wat ik zo leuk en uitdagend aan werken bij In2Talent vind, is dat ik mij zowel op professioneel als persoonlijk gebied kan ontwikkelen.

Lisa@In2Talent.nl

Aïda Airiian

Inkoopconsultant

Het fijne aan In2Talent vind ik dat er veel ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe je door aan de slag te gaan bij leuke opdrachtgevers, maar vooral ook door het coaching traject. Door In2Talent leer ik hoe ik mij kan onderscheiden als jonge professional.

Aida@In2Talent.nl

Nicole de Nijs

Inkoopconsultant

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging waarbij ik het leren nog niet los hoefde te laten. In2Talent was hierbij de ideale oplossing. Ik kan hier ervaring opdoen binnen verschillende organisaties, volg opleidingen & trainingen en word intensief begeleid bij mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Nicole@In2Talent.nl

Sharita Blaauw

Inkoopconsultant

Bij In2Talent kan ik mijzelf persoonlijk ontwikkelen en groeien naar een inkoopprofessional. Door bij verschillende soorten bedrijven te werken, leer ik verschillende inkoopvraagstukken kennen en verbreed ik op deze manier mijn inkoopkennis wat ik direct kan toepassen.

Sharita@In2Talent.nl

Tim Bothof

Inkoopconsultant

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een inkooporganisatie die mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling serieus neemt. Dit had ik vanuit mijn comfortzone bij één werkgever kunnen doen, maar ik wilde meer. In2Talent biedt mij met coaching op maat, ruime opleidingsmogelijkheden en de kans om binnen diverse organisaties en teams ervaring op te doen het stuk “meer” waar ik naar zocht.

Tim@In2Talent.nl

Ruben Kester

Inkoopconsultant

Ik heb voor In2Talent gekozen om te kunnen blijven leren. Naast het leren in de praktijk krijg je ook de mogelijkheid om door middel van cursussen jezelf te ontwikkelen. Daarnaast doe je een erg brede ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, waar beide partijen een hoop van leren. Kortom, ik werk bij In2Talent om mijzelf constant te blijven ontwikkelen.

Ruben@In2Talent.nl

Shivani Koesal

Inkoopconsultant

Na het afronden van mijn opleiding Facility Management heb ik sterke voorkeur voor Inkoop gehad. Ik ambieer mijzelf te blijven ontwikkelen en heb daarom gekozen voor In2Talent. De combinatie aan aandacht voor vakinhoudelijk en persoonlijk gebied is in mijn opinie erg waardevol.

Shivani@In2Talent.nl

Lieke Dekker

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de ruimte om mijn kennis en kunde over inkoop én mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast kan ik mijzelf blijven uitdagen bij diverse opdrachtgevers. Naast het harde werken én leren is er ruimte voor ontspanning.

Lieke@In2Talent.nl

Laura Wiersma

Inkoopconsultant

Ik heb gekozen voor In2Talent omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen. In2Talent kijkt niet alleen naar jouw professionele ontwikkeling maar ook naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft voor mij de perfecte uitdaging om te groeien als inkoopconsultant.

Laura@In2Talent.nl

Tibeau Kramer

Inkoopconsultant

Detachering zorgt voor professionele ontwikkeling en verrijking van kennis. Het te maken krijgen met verschillende culturen binnen organisaties zie ik als een mooie uitdaging. De aandacht die er is voor persoonlijke ontwikkeling binnen In2Talent, heeft mij overtuigt om deze veelzijdige uitdaging aan te gaan.

Tibeau@In2Talent.nl

Jaylon Putman

Inkoopconsultant

Als ik aan In2Talent denk dan denk ik aan groeien, groeien en nog eens groeien. Zowel inhoudelijk als persoonlijk wordt hier veel aandacht aan besteed. De ultieme kans om mezelf verder te ontwikkelen als dé inkoopconsultant.

Cars Joosten

Inkoopconsultant

In2Talent biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen tot de inkoopprofessional die ik wil worden. Dit door maatwerk met betrekking tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling maar ook door de verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Jamie Lagas

Inkoopconsultant

In2Talent biedt mij de mogelijkheid om meer over het inkoopvak bij te leren door de vakinhoudelijke opleidingen. Daarnaast staat mijn persoonlijk ontwikkeling niet stil door het coaching traject. Een mooi pakket in combinatie met de afwisseling en ervaringen die ik op zal gaan doen bij diverse opdrachtgevers.

Jamie Lagas

Ilse van Duijvenbode

Inkoopconsultant

Na mijn studie wilde ik graag verder leren, maar was ik er ook klaar voor om het werkveld in te gaan. Bij In2Talent heb ik de juiste balans gevonden. Hier kan ik ervaring opdoen, maar groei ik ook op persoonlijk vlak. Door de verschillende vakinhoudelijke opleidingen die aangeboden worden kan ik blijven leren en mijzelf ontwikkelen tot een ware inkoopprofessional.

Ilse van Duijvenbode

Tessa Goudkade

Inkoopconsultant

Ik ben bij In2Talent gaan werken door de goede balans tussen persoonlijke ontwikkeling en de werkervaring bij verschillende organisaties. Hierdoor leer ik meer over het inkoopvak, maar groei ik ook enorm als persoon. In2Talent geeft mij hierbij alle handvaten om het beste uit mezelf te halen. Daarnaast is de sfeer binnen In2Talent heel fijn! Je kan altijd bij iemand aankloppen als je ergens tegenaan loopt of als je gewoon even wilt kletsen.

Tessa Goudkade

Marit van der Kooij

Inkoopconsultant

Tijdens het afstuderen was ik al druk bezig met de toekomst; ik wilde een afwisselende baan waarbij ik mezelf voortdurend blijf ontwikkelen. In2Talent biedt mij deze mogelijkheid. Bij In2Talent doe ik inhoudelijke inkoopkennis op én heb ik de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling, doormiddel van coaching. Hiermee zal ik mijzelf gaan onderscheiden als jonge (inkoop)professional.

Marit van der Kooij

Voor wie wij werken

Danone
Defensie
Delfland
Gemeente Rotterdam
Haagse Hogeschool
Heineken
Ing
Nike
Rijksoverheid 740X320
Rijkswaterstaat
Sandvik
Sp71 Logo
Tata Steel
Tudelft