Leer ons kennen

Menselijk, betrokken en dichtbij. Dat is hoe we ons graag opstellen. Daarom stellen wij je graag digitaal voor aan ons team!

Ons liever face-to-face ontmoeten? Je bent van harte welkom op onze kantoren in Den Haag, Arnhem en Tilburg.

Paul 't Hart

Directeur

Ik ben als directeur verantwoordelijk voor InQuest en In2Talent. Na mijn studie ben ik via diverse opdrachtgevers in 2005 bij InQuest terecht gekomen met als doel om InQuest interim verder te professionaliseren. Mijn focus lag de eerste jaren voornamelijk op de private markt, maar inmiddels houd ik mij bezig met het bedienen van de publieke sector. Ik ben een resultaat- en actiegerichte professional op het gebied van recruitment, consultancy & inkoop.

hart@inquest.nl

Susan Ruiter

Operations Manager

De motivatie en inspiratie van jong inkooptalent werkt aanstekelijk voor mij. Ik zie hoe de junior consultants het geleerde in de praktijk brengen en meedenken met klanten. Dit herkennen ook onze opdrachtgevers. Zelf heb ik een achtergrond als Senior Researcher en inkoopconsultant.

Susan@In2Talent.nl

Arien van der Harst

Recruitment Consultant

In2Talenters hebben een frisse en daadkrachtige kijk op inkoopvraagstukken. Ik krijg er energie van om bij te mogen dragen aan de vliegende start van hun carrière. De betrokkenheid, persoonlijke benadering en dynamische sfeer binnen In2Talent werkt aanstekelijk. 

Harst@Inquest.nl

Roderick Timmermans

Coach

Als coach en opleider begeleid ik In2Talenters bij hun ontwikkeling. Positief en precies in de gewenste richting. Door het creëren van bewustwording en persoonlijk leiderschap help ik mensen op weg naar persoonlijke en professionele groei. Dankzij mijn mensgerichte focus kom ik snel tot de kern. Ik geef inzicht in wat nodig is om In2Talenters bij te laten dragen aan organisatiedoelen. Vanuit hun eigen kracht en motivatie.

Roderick@In2Talent.nl

Hester Bruijn

Coach

Bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling levert mij innerlijke rust, energie, plezier en een gevoel van onafhankelijkheid op. En dat straalt weer af op de wereld om mij heen.

hester@actosgroep.nl

Christel Jongen

Inkoopconsultant

Als In2Talenter mag ik bij de mooiste bedrijven een kijkje in de keuken nemen. Dit in combinatie met de aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling zorgt er voor dat ik continu blijf groeien in mijn rol als consultant.

Christel@In2Talent.nl

Siomara Scheer

Inkoopconsultant

De diversiteit bij de verschillende publieke organisaties waar ik voor heb gewerkt zorgt ervoor dat ik zowel op persoonlijk vlak als inhoudelijk de uitdaging vind die ik zoek.

Siomara@In2Talent.nl

Bas Willems

Inkoopconsultant

Het gedetacheerd worden bij verschillende opdrachtgevers in combinatie met het persoonlijk ontwikkelingstraject geeft mij de kans om zowel als persoon en als professional te blijven groeien. Deze groei neem ik mee en pas ik toe in mijn werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers.

Bas@In2Talent.nl

Daan de Vries

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans te ontdekken wie ik wil zijn als persoon, als professional en hoe ik met zaken om ga. Ik leer mezelf beter kennen en kan mijn sterke eigenschappen meer benutten.

Daan@In2Talent.nl

Lara van der Zwan

Inkoopconsultant

De combinatie van persoonlijke ontwikkeling en het werken bij interessante opdrachtgevers maakt het werken voor In2Talent voor mij zo leuk!

Lara@In2Talent.nl

Rudie van der Beek

Inkoopconsultant

Ik ben een ambitieus, vastberaden en leergierig persoon met een passie voor inkoop. Om die reden heb ik gekozen voor In2Talent.

Rudie@In2Talent.nl

Ramon van Dijk

Inkoopconsultant

Werkervaring opdoen en werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, dat is de combinatie die In2Talent mij kan bieden.

Ramon@In2Talent.nl

Lois Veldheer

Inkoopconsultant

In2Talent biedt mij de mogelijkheid ervaring op te doen bij bedrijven in zowel de publieke als private sector. Daarnaast leer ik middels intensieve cursussen en opleidingen veel over het inkoopvak, en nog meer over mijzelf. De ontwikkeling die ik hier doormaak, kan ik iedereen aanraden!

Lois@In2Talent.nl

Teun Willink

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om bij verschillende mooie organisaties ervaring op te doen. Samen met de intensieve coaching en vakinhoudelijke opleidingen vormt dit een mooi pakket om mijzelf te ontwikkelen tot inkoopprofessional.

Teun@In2Talent.nl

Nanieck Berger-Pickert

Inkoopconsultant

Wat het werken bij In2Talent voor mij zo leuk maakt, is de afwisselende opdrachten en het persoonlijk ontwikkelingstraject. Hierdoor krijg je de kans om in een razend snel tempo zowel op zakelijk als persoonlijk niveau te blijven groeien. De opleidingsdagen zijn heel leerzaam en daarnaast worden er veel gezamenlijke activiteiten gepland. De In2Talenters zijn enthousiaste en gezellige collega’s. We hebben onderling goed contact en sparren veel met elkaar. 

Nanciek@In2Talent.nl

Aniek van der Pols

Inkoopconsultant

Binnen in2talent kan ik mij ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. In2talent biedt mij de mogelijkheid om binnen een korte periode kennis op te doen bij diverse opdrachtgevers. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik deze uitdaging ben aangegaan.

Aniek@In2Talent.nl

Lisa de Geest

Inkoopconsultant

Wat ik zo leuk en uitdagend aan werken bij In2Talent vind, is dat ik mij zowel op professioneel als persoonlijk gebied kan ontwikkelen.

Lisa@In2Talent.nl

Aïda Airiian

Inkoopconsultant

Het fijne aan In2Talent vind ik dat er veel ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit doe je door aan de slag te gaan bij leuke opdrachtgevers, maar vooral ook door het coaching traject. Door In2Talent leer ik hoe ik mij kan onderscheiden als jonge professional.

Aida@In2Talent.nl

Nicole de Nijs

Inkoopconsultant

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging waarbij ik het leren nog niet los hoefde te laten. In2Talent was hierbij de ideale oplossing. Ik kan hier ervaring opdoen binnen verschillende organisaties, volg opleidingen & trainingen en word intensief begeleid bij mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Nicole@In2Talent.nl

Esmee Segond von Banchet

Inkoopconsultant

Door te werken op detacheringbasis bouw ik brede vakkennis op en leer ik me aan te passen aan verschillende situaties. De persoonlijke aanpak en focus op persoonlijk leiderschap maakt In2Talent voor mij uniek en zorgt ervoor dat ik mezelf snel kan ontwikkelen.

Esmee@In2Talent.nl

Sharita Blaauw

Inkoopconsultant

Bij In2Talent kan ik mijzelf persoonlijk ontwikkelen en groeien naar een inkoopprofessional. Door bij verschillende soorten bedrijven te werken, leer ik verschillende inkoopvraagstukken kennen en verbreed ik op deze manier mijn inkoopkennis wat ik direct kan toepassen.

Sharita@In2Talent.nl

Tim Bothof

Inkoopconsultant

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een inkooporganisatie die mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling serieus neemt. Dit had ik vanuit mijn comfortzone bij één werkgever kunnen doen, maar ik wilde meer. In2Talent biedt mij met coaching op maat, ruime opleidingsmogelijkheden en de kans om binnen diverse organisaties en teams ervaring op te doen het stuk “meer” waar ik naar zocht.

Tim@In2Talent.nl

Rianne Swart

Inkoopconsultant

Bij In2Talent heb je de kans om bij verschillende organisaties te werken, theorie te leren en je persoonlijk te ontwikkelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik in een korte tijd al veel heb geleerd wat ik tijdens mijn opdracht kan toepassen.

Rianne@In2Talent.nl

Justin Loomans

Inkoopconsultant

Ik ben in contact gekomen met In2Talent toen ik op zoek was naar een afstudeerstage. Elk jaar krijgen een paar studenten de kans om bij In2Talant af te studeren. Tijdens de afstudeerperiode kwam ik erachter hoe gezellig en leerzaam het In2Talent programma is. Ik was verkocht en koos er voor om bij In2Talent aan de slag te gaan!

Justin@In2Talent.nl

Roy Vermolen

Inkoopconsultant

Ik heb voor In2Talent gekozen omdat zij mij de mogelijkheid geven bij zowel publieke als private organisaties mezelf te oriënteren. Op deze manier kan ik ontdekken wat het beste bij mij past. Daarnaast krijg ik de ruimte om mezelf ontwikkelen als persoon door middel van persoonlijke coaching.

Roy@In2Talent.nl

Ruben Kester

Inkoopconsultant

Ik heb voor In2Talent gekozen om te kunnen blijven leren. Naast het leren in de praktijk krijg je ook de mogelijkheid om door middel van cursussen jezelf te ontwikkelen. Daarnaast doe je een erg brede ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, waar beide partijen een hoop van leren. Kortom, ik werk bij In2Talent om mijzelf constant te blijven ontwikkelen.

Ruben@In2Talent.nl

Shivani Koesal

Inkoopconsultant

Na het afronden van mijn opleiding Facility Management heb ik sterke voorkeur voor Inkoop gehad. Ik ambieer mijzelf te blijven ontwikkelen en heb daarom gekozen voor In2Talent. De combinatie aan aandacht voor vakinhoudelijk en persoonlijk gebied is in mijn opinie erg waardevol.

Shivani@In2Talent.nl

Lieke Dekker

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de ruimte om mijn kennis en kunde over inkoop én mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast kan ik mijzelf blijven uitdagen bij diverse opdrachtgevers. Naast het harde werken én leren is er ruimte voor ontspanning.

Lieke@In2Talent.nl

Laura Wiersma

Inkoopconsultant

Ik heb gekozen voor In2Talent omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen. In2Talent kijkt niet alleen naar jouw professionele ontwikkeling maar ook naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft voor mij de perfecte uitdaging om te groeien als inkoopconsultant.

Laura@In2Talent.nl

Jordi Kersbergen

Inkoopconsultant

Na mijn opleiding zocht ik een organisatie met een persoonlijke touch en de mogelijkheid om mijn kennis te verbeteren. In2Talent biedt mij deze mogelijkheden waardoor ik niet alleen leer als consultant, maar ook groei als persoon.

Jordi@In2Talent.nl

Amy Kleijn

Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers, daarnaast bieden zij mij de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Amy@In2Talent.nl

Tibeau Kramer

Inkoopconsultant

Detachering zorgt voor professionele ontwikkeling en verrijking van kennis. Het te maken krijgen met verschillende culturen binnen organisaties zie ik als een mooie uitdaging. De aandacht die er is voor persoonlijke ontwikkeling binnen In2Talent, heeft mij overtuigt om deze veelzijdige uitdaging aan te gaan.

Tibeau@In2Talent.nl

Barbara Vos

Inkoopconsultant

Bij In2Talent kan ik mijzelf zowel professioneel als persoonlijk verder ontwikkelen. Dat in combinatie met opdrachten bij verschillende organisaties maakt mij erg enthousiast.

Jaylon Putman

Coming Soon

Voor wie wij werken

Danone
Defensie
Delfland
Gemeente Rotterdam
Haagse Hogeschool
Heineken
Ing
Nike
Rijksoverheid 740X320
Rijkswaterstaat
Sandvik
Sp71 Logo
Tata Steel
Tudelft