Roy Vermolen

Inkoopadviseur Servicepunt71

Ik kijk met veel plezier terug op mijn periode bij In2Talent. Na mijn studie was ik op zoek naar een baan als inkoper. In eerste instantie dacht ik niet direct aan In2Talent als potentiële werkgever, maar door de persoonlijke benadering was ik na het eerste contact direct om. In2Talent gaf mij het gevoel dat er naar mij als persoon werd gekeken. Ik ben dan ook nog altijd blij dat ik die keuze heb gemaakt.

Naast dat In2Talent je de mogelijkheid biedt voor diverse opdrachtgevers te werken ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Ik kan met zekerheid stellen dat ik op persoonlijk gebied grote stappen heb gezet door het persoonlijke ontwikkeltraject. Doormiddel van coaching, opleidingsdagen en intervisies ligt de focus op het verbeteren van persoonlijk leiderschap. Dit heeft mij doen groeien als persoon en daar pluk ik in mijn privéleven ook de vruchten van.

Daarnaast is het contact nadat ik ben vertrokken bij In2Talent nog altijd goed. Zo hebben ze mij ondanks dat ik niet meer werkzaam ben voor In2Talent alsnog de kans geboden een studie te volgen die ik anders niet had kunnen volgen. Daar ben ik In2Talent erg dankbaar voor.


Roy Vermolen

Inkoopadviseur Servicepunt71

Roy Vermolen