Samen groeien

Binnen In2Talent vinden we het belangrijk dat we werken aan een hecht team en dat we kennis delen met elkaar, maar ook met onze omgeving. Daarom worden er regelmatig activiteiten en kennissessies georganiseerd. Al deze initiatieven worden georganiseerd voor en door In2Talenters en ook jij bent van harte welkom. Op deze manier kunnen wij samen groeien.

Initiatieven

In2Fun

In2Talenters kunnen bijvoorbeeld samen ontspannen tijdens een tennistoernooi of hard lachen tijdens een pubquiz. De In2Fun activiteiten zijn bedoeld voor In2Talenters, maar iedereen mag meedoen. 

Dus wil jij een keer mee doen om jouw potentiële collega’s te ontmoeten? 

Bekijk hier de In2Fun agenda

In2Solutions

Bij In2Talent werken wij met hoogopgeleide inkoopconsultants die met een verfrissende blik naar organisaties kijken. In2Talenters voeren verschillende opdrachten uit, waar zij uiteenlopende vakkennis opdoen. Deze kennis delen wij graag met organisaties. Wanneer een organisatie een inkoopvraagstuk heeft, kunnen In2Talenters hiernaar kijken door middel van een brainstorm- of snelkookpansessie en op deze manier zoeken naar een oplossing. 

Wil je meer weten over In2Solutions? 

Bekijk hier hoe een In2Solutions avond eruit ziet 

In2Knowledge

Regelmatig worden er kennissessies en workshops georganiseerd om kennis en kunde te delen en uit te breiden. Deze worden voor en door In2Talenters georganiseerd, maar ook collega’s uit het werkveld of consultants van InQuest sluiten hierbij aan. 

Wil je meer weten over In2Knowledge? 

Klik hier voor meer informatie over kennisdeling binnen In2Talent

Buddy-systeem

Het buddy-systeem zorgt ervoor dat kennis en ervaringen van junior-, medior- en senior inkoopconsultants, van zowel In2Talent als InQuest, worden gedeeld met elkaar. Door het buddy-systeem zijn er groepen ontstaan die elk een eigen indeling geven aan het systeem. 

Wil je meer weten over het buddy-systeem? 

Bekijk hier hoe In2Talent vorm geeft aan het buddy-systeem

Webtraders Kennisdag 20190906 007

in2talent-excelsior-in2fun.png#asset:795