Informatie voor inkooporganisaties

Het inkoopvak evolueert. Werden opdrachten vroeger nog wel eens gegund op basis van onderbuikgevoelens, anno 2018 zijn complexe inkoop- en aanbestedingprojecten de regel en draait alles om data-gedreven beslissingen. De nieuwe generatie inkopers kent de actuele best practices. Maar waar vind je die zeldzame inkooptalenten? Bij In2Talent dus!

Nieuwe generatie inkopers maakt ’t verschil!

Onderhandelings- en relatiebouwkwaliteiten blijven belangrijk. Maar in een veranderende wereld, wordt het inkopen wel een steeds exactere wetenschap. Dat vraagt deels om andere kennis en competenties. Om inkopers die data-gedreven werken en weten hoe tenderprocessen effectief kunnen worden vormgegeven. Om inkopers van de nieuwe generatie dus. Dat zijn precies criteria die we bij In2talent hanteren en in huis heeft. Ook voor uw organisatie binnenkort?

Lees meer

Hoe inkooptalent uw organisatie versterkt

De ambitieuze, razend enthousiaste en hoogopgeleide inkooptalenten van In2Talent brengen veel meer in dan ‘extra handjes’. Het echte verschil maken ze met hun actuele inkoopkennis, best practices en, vooral, met de frisse blik waarmee ze inkoopprocessen bekijken én optimaliseren. Graag delen zij hun ervaring met u en uw organisatie, waardoor uw inkooporganisatie een volgende  stap in professionalisering kan maken. 

Lees meer

Continue kennisinstroom

Kiezen voor de jonge inkooptalenten van In2Talent betekent kiezen voor mensen die graag het verschil maken en het bestaande team van verfrissende inzichten voorzien. Met meer dan 15 jaar ervaring onder onze ‘inkoopriem’, weten we exact welk jong talent matcht met uw inkoopuitdagingen, organisatieambities en medewerkers. Bovendien leiden we onze talenten steeds verder op, ook als ze bij u aan de slag zijn. Zo borgen we dat nieuwe kennis de organisatie in blijft stromen.

Lees meer

Wanneer kiezen voor In2Talent?

In2Talent is gespecialiseerd in werving en selectie, detacheren, opleiden en begeleiden van jonge inkoopprofessionals. Wij committeren ons aan elke match en selecteren zorgvuldig op competenties, vaardigheden, gedrag en ambitie. Onze talenten worden met veel succes ingezet bij commerciële bedrijven, gemeenten, provincies, rijksoverheid, waterschappen, financials en energiebedrijven. 

Lees meer

Onze tarieven

Startend inkooptalent is schaars. Maar niet onbetaalbaar. Vergeleken met het inhuren van ervaren buyers, zijn de kosten laag. Bovendien betaalt de investering zich snel  terug, want onze mensen brengen nieuwe kennis en inzichten in waar de hele inkooporganisatie van profiteert. En omdat wij onze inkooptalenten continu verder ontwikkelen en intensief coachen, staan we in voor de kwaliteit.

Lees meer

Genoeg gelezen en wilt u met ons samenwerken?