Hoe talent uw organisatie versterkt

De jonge, razend enthousiaste en hoogopgeleide inkooptalenten van In2Talent brengen veel meer in dan ‘extra handjes’. Hoewel ze dat uiteraard ook zijn. Maar het echte verschil maken ze met hun actuele kennis van buying best practices en, vooral, met de frisse blik waarmee ze inkoopprocessen bekijken én optimaliseren.

Hoe het werkt

Als u puur op zoek bent naar tijdelijke versterking, is de opdracht zelf leidend. Wat moet de inkoopprofessional kunnen en doen? Wat zijn de echte must haves? Gaat het om een grotere tijdsinvestering of om een opdracht die uit kan monden in een vast dienstverband, dan leggen we extra nadruk op de culturele klik met de organisatie en het inkoopteam. In alle gevallen evalueren we de voortgang van het project en de ontwikkeling van de medewerker regelmatig. Al onze inkooptalenten hebben een persoonlijke coach en worden vakinhoudelijk door ervaren InQuest inkoopspecialisten begeleid.

Tip: Wij kunnen ook jullie uw inkooptalenten opleiden. Deelname aan het In2Talent groeiprogramma zorgt voor een groeiversnelling!

Dit zijn de voordelen

  • Lagere kosten dankzij de inzet van jonge talenten
  • Snelle toegang tot inkoopcapaciteit
  • Kwaliteitszekerheid door uitstekende begeleiding
  • Flexibiliteit in het werven van jong talent
  • De mogelijkheid om eigen inkooptalent te laten opleiden

Heb je vragen?

Neem direct contact met ons op via:

T. +31 (0)70 302 90 40
E. susan@in2talent.nl

Genoeg gelezen en wilt u met ons samenwerken?