Leer ons kennen!

Menselijk, betrokken en dichtbij. Dat is hoe we ons graag opstellen. Dat is niet altijd makkelijk in een wereld waarin het tempo enorm hoog ligt en online communicatie ‘ouderwets’ face-to-face contact naar de achtergrond drukt. Maar we proberen het wel! Te beginnen met deze foto’s van ons team. Koffie erbij? Je bent altijd welkom op ons kantoor aan de prachtige en oer-Haagse Stadhouderslaan!

Gezichten achter In2Talent

Susan Ruiter

Operations Manager

De motivatie en inspiratie van jong inkooptalent werkt voor haar aanstekelijk. Ze ervaart hoe de junior consultants het geleerde in de praktijk brengen en meedenken met klanten. Dit herkennen ook onze opdrachtgevers. Ze heeft een achtergrond als Senior Researcher en inkoopconsultant.

Susan@In2Talent.nl

Roderick Timmermans

Coach

Speciaal aangetrokken om In2Talent op te zetten. Heeft jarenlange ervaring binnen inkoop en de publieke sector en met het opleiden en begeleiden van (jonge) inkoopprofessionals. Gespecialiseerd in het coachen van medewerkers en opdrachtgevers on-the-job. 

Roderick@In2Talent.nl

Marc Brugman

Directeur van InQuest en initiator

Gelooft dat het investeren in inkooptalent het onderscheidende vermogen geeft om inkoop in zowel publieke als private sector verder te brengen. Nu en met name ook in de toekomst. 

Marc@In2Talent.nl

Voor wie wij werken

Delfland
Gemeente Rotterdam
Haagse Hogeschool
Heineken
Ing
Nike
Rijkswaterstaat
Sandvik
Tata Steel