Werken bij

Werken bij In2Talent is anders dan anders, je hebt namelijk dubbel zo veel collega’s. Bij In2Talent, maar ook op je opdracht. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige In2Talenters voor ons team en onderlinge verbinding vinden wij erg belangrijk. Hoe we dat doen?

Traineeshipvacature

Wil je als inkoper aan de bak bij verschillende publieke én private organisaties? Bij In2Talent word je opgeleid op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied, kom je bij de vetste opdrachtgevers terecht, word je betaald vanaf dag één & krijg je direct een vast contract!

in2fun

We zijn niet alleen bezig met werken en leren, we doen ook leuke dingen! Zo worden er regelmatig toffe sportieve of juist ontspannende uitjes en activiteiten voor en door In2Talenters georganiseerd, bijvoorbeeld padellen, BBQ-en en boottochtjes.

In2Talent buddy’s

In2Talenters worden aan elkaar gekoppeld in buddy-groepjes om kennis en ervaringen te delen. Hoe hier invulling aan wordt gegeven verschilt per groepje, sommige groepjes bellen regelmatig, andere groepjes gaan eens per maand samen eten.

Project X

Binnen Project X gaan In2Talenters samen aan de slag met projecten waar zij energie van krijgen. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van het onboardingsproces of het organiseren van een inkoopcongres.   

Jouw opleidingsgroep

Naast de bovengenoemde initiatieven start je als In2Talenter in een opleidingsgroep. In deze opleidingsgroep zitten maximaal 8 collega’s die om en nabij tegelijk gestart zijn bij In2Talent. Samen met deze opleidingsgroep volg je het vakinhoudelijke en persoonlijke opleidingsprogramma van In2Talent. Je ziet elkaar dus tijdens de opleidingen van Conducto, trainingen, intervisies en de opleidingsdagen voor persoonlijke ontwikkeling.

Nieuws & video’s over werken bij In2Talent

Bekijk hier ons laatste nieuws over trends in het inkoopvak, ervaringen van collega’s, de gezelligste teamuitjes, persoonlijke ontwikkeling, en nog veel meer… 

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!