Buddy systeem

Onze inkoopconsultants worden aan elkaar gekoppeld in buddy-groepjes om kennis en ervaringen te delen. Hoe hier invulling aan wordt gegeven verschilt per groepje, sommige groepjes bellen regelmatig, andere groepjes gaan eens per maand samen eten.

Wat houdt het buddy-systeem in?

In een buddy-groepje zitten inkoopconsultants met uiteenlopende jaren ervaring als inkoper of contractmanager. Binnen de buddy-groepjes worden kennis en ervaringen gedeeld maar het kan zeker ook gebruikt worden om praktische of inhoudelijke vragen over werkzaamheden of andere zaken te stellen. Wellicht heeft iemand wel ervaring met dat waar jij tijdens je opdracht tegenaan loopt.

De buddy-groepjes geven zelf invulling aan het buddy-systeem. Zo zijn er bijvoorbeeld groepjes die wekelijks telefonisch contact met elkaar hebben, maar ook groepjes die eens in de maand bij elkaar gaan eten.

Een In2Talenter vertelt… (Lisa de Geest)

‘Het fijne aan het buddy-systeem vind ik dat je jouw ervaringen kan delen met collega’s. Ook vind ik het prettig dat je er je eigen invulling aan kan geven, de ene keer spreek je af in een café en de andere keer heb je een thee-momentje via Teams’.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag afstuderen!

Ben jij nog op zoek naar een toffe afstudeerplek? En zie je het wel zitten om zelfstandig onderzoek te doen naar een in overleg opgesteld inkoopvraagstuk? Tijdens onze inhousemiddag op 3 oktober vertellen we je alles over afstuderen bij In2Talent. Wat is inkoop nou precies, aan welke onderwerpen kun je denken, welke competenties zijn handig en misschien wel het allerbelangrijkst, hoe hebben oud afstudeerders van In2Talent hun laatste studiemaanden ervaren?!

We sluiten de middag natuurlijk af met een gezellige borrel.

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag afstuderen op 3 oktober van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)