Over ons

In2Talent heeft een duidelijke ambitie: het koppelen van onze enthousiaste en leergierige talenten aan de juiste opdrachtgevers, in de juiste inkoop & FM functies. We zoeken naar die opdrachten waar onze talenten energie van krijgen en waar ze als persoon én professional kunnen leren en ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn het leukste en leergierigste team jonge inkoopprofessionals van Nederland! Wij bestaan sinds 2014 en zijn onderdeel van Actos Groep. We vertellen je graag meer over onze collega’s, cultuur en missie & visie. 

Succesverhalen

Wij zijn, net als het inkoopvak, constant in beweging. Al sinds 2014 leiden wij bij In2Talent jonge professionals op in de wereld van inkoop, contractmanagement en FM. Benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van onze (oud)collega’s?

Ons vakgebied

Als Consultant bij In2Talent doe je verschillende inkoop- en contractmanagement opdrachten  bij organisaties in de publieke en private sector. Maar wat doe je dan eigenlijk? En wat is het verschil tussen publiek & privaat?

Werken bij

Door onze In2Talenters worden wij omschreven als persoonlijk, open en informeel. Wil jij ook werken in ons gezellige team, wil je weten waarom wij de leukste uitjes organiseren en hoe je met je collega’s toffe projecten oppakt?

Waarom kiezen voor in2talent?

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag afstuderen!

Ben jij nog op zoek naar een toffe afstudeerplek? En zie je het wel zitten om zelfstandig onderzoek te doen naar een in overleg opgesteld inkoopvraagstuk? Tijdens onze inhousemiddag op 3 oktober vertellen we je alles over afstuderen bij In2Talent. Wat is inkoop nou precies, aan welke onderwerpen kun je denken, welke competenties zijn handig en misschien wel het allerbelangrijkst, hoe hebben oud afstudeerders van In2Talent hun laatste studiemaanden ervaren?!

We sluiten de middag natuurlijk af met een gezellige borrel.

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag afstuderen op 3 oktober van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)