Vakinhoudelijke ontwikkeling

Werken bij In2Talent is on the job ervaring opdoen én doorleren. Maar welke opleidingen, trainingen en cursussen ga je doen, hoe vaak keer je terug in de ‘schoolbanken’ en hoe combineer je een opleiding met een opdracht?

Welke opleidingen, trainingen en cursussen ga je doen?

Binnen het In2Talent inkoop traineeship dagen wij je uit je kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van inkoop, contractmanagement en FM.

De eerste twee jaar van het traineeship voltooien alle In2Talenters hetzelfde vakinhoudelijke opleidingsprogramma. Zo volg je in het eerste jaar de post-wo opleiding Inkopen in Publiek en Privaat van Conducto Inkoopopleidingen. Daarnaast doe je een Excel cursus en ga je aan de slag met je onderhandel skills. In het tweede jaar voeg je trainingen m.b.t. effectief beïnvloeden, innovatiegericht- en duurzaam inkopen en aanbesteden van ICT toe aan je cv.

Na deze eerste twee jaar stopt je vakinhoudelijke opleiding niet maar krijgt het een andere insteek. Je hebt inmiddels wat ervaring opgedaan en weet wat beter wat je wilt, dus krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Dit budget kan je gebruiken om je meer te specialiseren in die richting die het beste bij jou past en waar jouw voorkeur ligt.

Een In2Talenter vertelt…

‘In2Talenters werken veelal in verschillende organisaties, gericht op vele verschillende onderwerpen. Die diversiteit zorgt er voor dat ik altijd kan leren van anderen en het is fijn dat daar tijd voor wordt gemaakt’.

Siomara Scheer

Hoe vaak keer je terug in de ‘schoolbanken’?

De opleidingen worden in overleg ingepland en wij geven jou ruim van tevoren aan welke data je in je agenda mag blokken. We proberen de opleidingen, trainingen en cursussen zoveel mogelijk over het jaar te verspreiden. Je kunt er rekening mee houden dat je jaarlijks gemiddeld één inkoopopleiding volgt en twee aanvullende cursussen en trainingen.

Hoe wordt onderling kennis gedeeld?

Als je als In2Talenter op je opdracht of vanuit een persoonlijke interesse kennis hebt opgedaan en dat graag met je collega’s wilt delen dan kan dat! Zo is er bijvoorbeeld een kennissessie over circulair inkopen georganiseerd, geïnitieerd door twee van onze In2Talenters. Daarnaast hebben twee senior inkoopconsultants van In2Talent een opfriscursus over Europees Aanbesteden ontwikkeld.

Een In2Talenter vertelt…

‘Tijdens de voorbereidingen van de opfriscursus ‘Europees Aanbesteden’ kwam ik er achter dat ik afgelopen jaren een hele hoop ervaringen en nuttige tips en tricks heb verzameld. Elke opdrachtgever werkt anders, dus leer ik elke keer weer iets nieuws. Ik vind het leuk om mijn kennis op deze manier met mijn collega’s te kunnen delen’.

Christel Jongen

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!