Post-wo opleiding Inkopen Publiek en Privaat

De post-wo opleiding inkopen in publiek en privaat sluit aan bij de praktijk van een startende inkoopprofessional. De opleiding is speciaal voor ons ontwikkeld en het diploma bewijst dat je op inkoop én universitair niveau mee kan komen. Dat is mooi voor je inkoopkennis & je cv!

Wat leer je tijdens de post-wo inkoopopleiding?

Inkoop is een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Onderwerpen zoals het belang van inkoop, het bepalen van een inkoopstrategie, de ins en outs van procurement- en contractmanagement, trends & ontwikkelingen op het gebied van inkoop, maar ook de juridische kant van zowel privaat als publiek (Aanbestedingswet) komen aan bod. 

Over de opleiding

Locatie: Utrecht
Duur: 7 lesdagen
Frequentie: 1 lesdag per maand*
Opleidingsinstituut: Conducto Inkoopopleidingen
Docenten: Katja van Wieren, Pascal Evers, Stefan Tatan, Annelies Kranendonk-van den Bosch, Bert Zwiep & Gijs Verberne

*Je gaat tijdens kantooruren naar ‘school’. Je krijgt hiervoor In2Talent uren, die je ook kunt inzetten voor andere activiteiten en voor het doen van evt. huiswerk.

Een combinatie van praktisch en theoretisch leren

De docenten voor deze post-wo opleiding zijn allemaal zelf werkzaam in inkoop- of contractmanagement en delen hun ervaringen en best practices met jou. Ze nemen je tijdens de lesdagen mee in de theorie, je gaat aan de slag met opdrachten & casussen en je mag eventuele vraagstukken vanuit jouw opdracht natuurlijk ook voorleggen.

Naast de fysieke lesdagen ga je ook aan de slag met een e-learning Europees Aanbesteden, waarbij je de verschillende fasen van een Aanbesteding doorloopt. De e-learning bestaat uit 7 modules en iedere module wordt afgerond met een kennistoets.

Erkende post-wo opleiding & een geregistreerd diploma

In2Talent is het enige bureau in Nederland dat een post-wo opleiding voor inkopers en contractmanagers aanbiedt. Daar zijn we natuurlijk super trots op! De post-wo opleiding ‘Inkopen in Publiek en Privaat’ is ontwikkeld door inkoopopleider Conducto. Zij zijn expert in het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen. De post-wo opleiding is officieel erkend als PWO Registeropleiding en wordt jaarlijks door CPION ge-audit en beoordeeld op inhoud, kwaliteit en praktijkrelevantie. Deelnemers die met goed gevolg hebben deelgenomen aan deze post-wo opleiding ontvangen het officieel erkende PHWO-diploma van Stichting Post Wetenschappelijk Onderwijs Nederland en worden opgenomen in haar Abituriëntenregister.

Meer weten over ons inkoop traineeSHip?

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!