Wie zijn wij

In2Talent is het leukste en leergierigste team jonge inkoopprofessionals van Nederland! Wij bestaan sinds 2014 en zijn, net als het inkoopvak, constant in beweging. Meer weten over wat In2Talent naleeft en waar In2Talent in uitblinkt?

Aan de slag bij in2talent

In2Talent bestaat sinds 2014 en heeft kantoren in Den Haag, Arnhem en Tilburg. Vanuit deze steden richten wij ons op de inkoopmarkt van heel Nederland (dus woon je in Maastricht of Groningen, niet getreurd😉!). 

De In2Talent cultuur

In2Talenters omschrijven In2Talent als persoonlijk, betrokken, open en informeel. Daar zijn wij echt trots op! Iedereen bij In2Talent is gelijkwaardig, we vinden het fijn om op die manier met elkaar om te gaan en belangrijk dat iedereen de ruimte en het vertrouwen voelt om zich uit te spreken. Soms dagen we elkaar uit om net die stap te zetten die we anders wellicht niet durven te zetten, want daar leren we van.

 

Wij doen er alles aan om het werken bij In2Talent voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Wij geloven er in dat als jij doet waar je energie van krijgt, dat dat voelbaar is voor de opdrachtgever, voor ons en het allerbelangrijkst: voor jouzelf.

 

Het resultaat? Een gezellige, frisse en leergierige groep jonge inkoopprofessionals die doen waar ze goed in zijn of willen worden en die continu ontwikkelen als persoon én professional. 

Team In2Talent

Persoonlijk, betrokken, informeel en open, dat is wie wij zijn. We stellen je dan ook graag voor aan ons team! Voor een kennismaking met de In2Talent collega’s ben je van harte welkom voor een potje pool op één van onze kantoren of kunnen we een digitaal bakkie inplannen. Toch alvast een sneakpeak?

Onze missie & visie

Wij zijn er voor zowel enthousiaste en leergierige inkoop en FM talenten, als voor onze opdrachtgevers in de publieke en private markt. Onze focus ligt op (langdurige) samenwerkingen met onze opdrachtgevers en de continue ontwikkeling van onze In2Talenters. Want In2Talent is, net als het inkoopvak, constant in beweging!

Samen bereik je meer!

In2Talent is onderdeel van InQuest (opgericht in 1999), een personeelsbemiddelaar in inkoop en aanbesteden in Nederland en België. Beide bedrijven werken intensief samen om de juiste inkoopprofessionals bij de juiste opdrachtgever en in de juiste rol te plaatsen.

 

In2Talent & InQuest zijn allebei labels van Actos Groep, één van de grootste gespecialiseerde recruitmentorganisaties in Nederland. Actos Groep is een samenwerkingsverband dat kennis, kunde, ervaring en netwerken koppelt binnen 10 organisaties op het gebied van o.a. inkoop, HR, communicatie en IT.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!