Inquest / Actos

In2Talent is onderdeel van InQuest, een bemiddelaar voor inkoopprofessionals in Nederland en België. Beide zijn onderdeel van de Actos Groep.

InQuest

Dé matchmakers!

InQuest, opgericht in 1999, is een gespecialiseerd persoonsbemiddelingsbureau in Nederland en België binnen het vakgebied Inkoop en Aanbesteden. InQuest kent de talenten en volgt de markt nauwgezet. De consultants spreken jaarlijks honderden inkopers en hebben een brede reputatie opgebouwd. Daarnaast werft InQuest ook voor aanvullende posities binnen de disciplines Supply Chain.

Wil je meer informatie over InQuest?

Actos Groep

Samen bereik je meer!

In2Talent & InQuest zijn allebei labels van Actos Groep, één van de grootste gespecialiseerde recruitmentorganisaties in Nederland. Actos Groep is een samenwerkingsverband dat kennis, kunde, ervaring en netwerken koppelt binnen 10 organisaties op het gebied van o.a. inkoop, HR, communicatie en IT.

Weten welke andere bedrijven onderdeel zijn van Actos Groep?

2 Logo InQuest

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!