Onze collega’s

Persoonlijk, betrokken, informeel en open, dat is wie wij zijn. We stellen je dan ook graag voor aan ons team! Voor een kennismaking met de In2Talent collega’s ben je van harte welkom voor een potje pool op één van onze kantoren of kunnen we een digitaal bakkie inplannen. Toch alvast een sneakpeak?

Het fijne aan In2Talent vind ik dat er veel ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Je gaat aan de slag bij leuke opdrachtgevers en volgt een uitgebreid coaching traject. Door In2Talent leer ik hoe ik mij kan onderscheiden als jonge professional.

Aïda Airiian
Inkoopconsultant

Wat ik fijn vind aan In2Talent is de informele en betrokken sfeer. Hierdoor voel je je snel thuis! Ook het belang van groei en ontwikkeling, op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak, vind ik sterk.

Arien van der Harst
Managing Consultant
Carlijn de Frankrijker
Inkoopconsultant

In2Talent biedt mij de kans om mijzelf te ontwikkelen tot de inkoopprofessional die ik wil worden. Dit door maatwerk met betrekking tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling maar ook door de verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Cars Joosten
Inkoopconsultant

Als coach en trainer begeleid ik In2Talenters bij hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij heeft coaching alles te maken met het beste halen uit jezelf. Je eigen talent en uitdagingen (h)erkennen & ontwikkelen. Wie zichzelf kent, kent immers iedereen.

Christel Jongen
Coach
David Boomsma
Inkoopconsultant

Bij In2Talent kan ik ervaring opdoen, maar groei ik ook op o.a. persoonlijk vlak. Door de verschillende vakinhoudelijke opleidingen die aangeboden worden kan ik blijven leren en mijzelf ontwikkelen tot een ware inkoopprofessional.

Ilse van Duijvenbode
Inkoopconsultant

Bij In2Talent leer ik meer over het inkoopvak door vakinhoudelijke opleidingen en staat mijn persoonlijk ontwikkeling niet stil door het coaching traject. Een mooi pakket in combinatie met de afwisseling en ervaringen die ik op zal gaan doen bij diverse opdrachtgevers.

Jamie Lagas
Inkoopconsultant

Als ik aan In2Talent denk dan denk ik aan groeien, groeien en nog eens groeien. Zowel inhoudelijk als persoonlijk wordt hier veel aandacht aan besteed. De ultieme kans om mezelf verder te ontwikkelen als dé inkoopconsultant.

Jaylon Putman
Inkoopconsultant

Ik heb gekozen voor In2Talent omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen. In2Talent kijkt niet alleen naar professionele ontwikkeling maar ook naar persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft voor mij de perfecte uitdaging om te groeien als inkoopconsultant.

Laura Wiersma
Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de ruimte om mijn kennis en kunde over inkoop én mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast kan ik mijzelf blijven uitdagen bij diverse opdrachtgevers. Naast het harde werken én leren is er ruimte voor ontspanning.

Lieke Dekker
Inkoopconsultant

Wat ik zo leuk en uitdagend aan werken bij In2Talent vind, is dat ik mij zowel op professioneel als persoonlijk gebied kan ontwikkelen.

Lisa de Geest
Inkoopconsultant

Bij In2Talent heb ik een afwisselende baan waarbij ik mijzelf voortdurend blijf ontwikkelen. Ik doe inhoudelijke inkoopkennis op én heb ik de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling, doormiddel van coaching.

Marit van der Kooij
Inkoopconsultant
Nick Remmerswaal
Inkoopconsultant

Na mijn afstuderen ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging waarbij ik het leren nog niet los hoefde te laten. In2Talent is de ideale oplossing. Ik doe ervaring op binnen verschillende organisaties, volg opleidingen & trainingen en word intensief begeleid bij mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Nicole de Nijs
Inkoopconsultant

Het ontwikkelen van jong talent is fantastisch om te doen maar vooral om te zien! Al vanaf de start van dit mooie programma zie ik deze ontwikkeling. Niet alleen bij de talenten maar ook bij het programma dat zich maar blijft ontwikkelen, kijkend naar o.a. het door onszelf ontwikkelde post-WO programma!

Paul ’t Hart
Directeur

Ik werk bij In2Talent om mijzelf constant te blijven ontwikkelen. Bij onze opdrachtgevers bouw je breed ervaring op. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak via opleidingen en cursussen.

Ruben Kester
Inkoopconsultant

Ik ben een ambitieus, vastberaden en leergierig persoon met een passie voor inkoop. Om die reden heb ik gekozen voor In2Talent.

Rudie van der Beek
Inkoopconsultant

Bij In2Talent kan ik mijzelf persoonlijk ontwikkelen en groeien als inkoopprofessional. Door bij verschillende soorten bedrijven te werken, leer ik verschillende inkoopvraagstukken kennen en verbreed ik mijn inkoopkennis.

Sharita Blauw
Inkoopconsultant

Tijdens mijn Facility Management opleiding kreeg ik een sterke interesse in inkoop. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en heb daarom gekozen voor In2Talent. De combinatie tussen vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen vind ik erg waardevol.

Shivani Koesal
Inkoopconsultant

De diversiteit bij de verschillende publieke organisaties waar ik voor heb gewerkt zorgt ervoor dat ik zowel op persoonlijk vlak als inhoudelijk de uitdaging vind die ik zoek.

Siomara Scheer
Inkoopconsultant

De motivatie en inspiratie van jong inkooptalent werkt aanstekelijk voor mij. Ik zie hoe de junior consultants het geleerde in de praktijk brengen en meedenken met klanten. Dit herkennen ook onze opdrachtgevers.

Susan Ruiter
Operations Manager

Bij In2Talent leer ik meer over het inkoopvak, maar groei ik ook enorm als persoon. In2Talent geeft mij hierbij alle handvaten om het beste uit mezelf te halen. Daarnaast is de sfeer binnen In2Talent heel fijn!

Tessa Goudkade
Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om bij verschillende mooie organisaties ervaring op te doen. Samen met de intensieve coaching en vakinhoudelijke opleidingen vormt dit een mooi pakket om mijzelf te ontwikkelen tot inkoopprofessional.

Teun Willink
Inkoopconsultant

Detachering zorgt voor professionele ontwikkeling, verrijking van kennis en het te maken krijgen met verschillende culturen binnen organisaties. Dat er daarnaast bij In2Talent aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling heeft mij overtuigt om deze veelzijdige uitdaging aan te gaan.

Tibeau Kramer
Inkoopconsultant

In2Talent biedt mij coaching op maat, ruime opleidingsmogelijkheden en de kans om binnen diverse organisaties en teams ervaring op te doen.

Tim Bothof
Inkoopconsultant

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!