Onze collega’s

Persoonlijk, betrokken, informeel en open, dat is wie wij zijn. We stellen je dan ook graag voor aan ons team! Voor een kennismaking met de In2Talent collega’s ben je van harte welkom voor een potje pool op één van onze kantoren of kunnen we een digitaal bakkie inplannen. Toch alvast een sneakpeak?

Bij In2Talent voel ik me erg betrokken en wordt er gefocust op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg ik ook de kans om op professioneel vlak te groeien door een opleidingstraject te volgen en opdrachten uit te voeren binnen verschillende organisaties. Deze combinatie is een mooie afwisseling. Ik kijk er erg naar uit om veel kennis en ervaring op te doen.

Angel Smithuis
Inkoopconsultant

Tijdens mijn studie Facility Management ben ik enthousiast geraakt over het inkoop vak. Daarnaast vind ik het belangrijk om na mijn studie te blijven leren. Bij In2Talent voelde ik mij gelijk thuis en krijg ik volop de kans om mezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Anne Snoep
Inkoopconsultant

Wat ik fijn vind aan In2Talent is de informele en betrokken sfeer. Hierdoor voel je je snel thuis! Ook het belang van groei en ontwikkeling, op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak, vind ik sterk.

Arien van der Harst
Operationeel Manager

Als coach en trainer begeleid ik In2Talenters bij hun persoonlijke ontwikkeling. Voor mij heeft coaching alles te maken met het beste halen uit jezelf. Je eigen talent en uitdagingen (h)erkennen & ontwikkelen. Wie zichzelf kent, kent immers iedereen.

Christel Jongen
Coach

Bij In2Talent voelde ik me vanaf dag één welkom. De warme ontvangst en de oprechte interesse in mijn passies gaven me direct het gevoel dat ik op de juiste plek was.
Wat In2Talent echt bijzonder maakt, is hun focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze luisteren naar wat jij leuk vindt en bieden volop kansen om te groeien door middel van cursussen, workshops en coaching sessies.
Kortom, In2Talent waardeert niet alleen mijn vaardigheden, maar ook wie ik ben als persoon, en biedt de ondersteuning die ik nodig heb om mijn doelen te bereiken.

Cindy Nieuwenhuijzen
Inkoopconsultant

Bij In2Talent word ik door intensieve coaching opgeleid tot vakprofessional. Daarbij krijg ik de kans om ervaring op te doen bij verschillende organisaties om zo een goede basis te leggen voor de toekomst.

David Boomsma
Inkoopconsultant

Mijn keuze voor In2Talent komt voort uit mijn wens om mezelf verder te ontwikkelen in het inkoopvak, bij een informele en ambitieuze organisatie. Door ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers, kan ik mijn interesses en talenten ontdekken. Naast het feit dat ik via het opleidingsprogramma veel kennis opdoe, wordt er ook veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Emilia Robberegt
Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om verschillende bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun inkoopprocessen. Bij het beroep van inkoopconsultant hoop ik op een boeiende en dynamische carrière waarbij ik mijn strategisch denkvermogen en onderhandelingsvaardigheden kan ontplooien.

Fabian Pap
Inkoopconsultant

Bij In2Talent kan ik ervaring opdoen, maar groei ik ook op o.a. persoonlijk vlak. Door de verschillende vakinhoudelijke opleidingen die aangeboden worden kan ik blijven leren en mijzelf ontwikkelen tot een ware inkoopprofessional.

Ilse van Duijvenbode
Inkoopconsultant

Ik heb gekozen voor In2Talent, omdat ik verlangen heb om mezelf voortdurend te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. In2Talent begrijpt dat succes niet alleen afhankelijk is van professionele bekwaamheid, maar ook van persoonlijke ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten. Hierdoor ben ik overtuigd dat deze reis bij In2Talent niet alleen mijn carrière zal verrijken, maar ook mijn leven.

James Li
Inkoopconsultant

Bij In2Talent leer ik meer over het inkoopvak door vakinhoudelijke opleidingen en staat mijn persoonlijk ontwikkeling niet stil door het coaching traject. Een mooi pakket in combinatie met de afwisseling en ervaringen die ik op zal gaan doen bij diverse opdrachtgevers.

Jamie Lagas
Inkoopconsultant

Ik heb voor In2Talent gekozen omdat ze mooie kansen bieden om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak, maar ook omdat ze een gezellig team hebben. Verder krijg ik de kans om ervaring op te doen bij verschillende organisaties om zo het inkoopvak te leren.

Jarno Jacobs
Inkoopconsultant

Als ik aan In2Talent denk dan denk ik aan groeien, groeien en nog eens groeien. Zowel inhoudelijk als persoonlijk wordt hier veel aandacht aan besteed. De ultieme kans om mezelf verder te ontwikkelen als dé inkoopconsultant.

Jaylon Putman
Inkoopconsultant

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe stap in mijn carrière, wist ik dat ik een plek wilde vinden waar ik mezelf kon blijven ontwikkelen. Al snel kwam ik terecht bij In2Talent, en vanaf het eerste moment voelde het alsof ik thuiskwam. In2Talent biedt mij de kans om voortdurend nieuwe vaardigheden te leren en mijn horizon te verbreden. Het is de perfecte plek om zowel mijn persoonlijke als professionele reis voort te zetten. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden met zich mee, en dat is precies wat ik zocht.

Jolien Grotenhuijs
Inkoopconsultant

In2Talent biedt een persoonlijke aanpak waarmee ik niet alleen met een vertrouwelijke groep kan groeien binnen het inkoopvak, maar ook een omgeving waarin ik voortdurend nieuwe uitdagingen kan aangaan.

Jorden van Ramshorst
Inkoopconsultant

Ik voelde mij het eerste moment dat ik bij In2Talent binnenstapte gelijk op mijn gemak. Ik ben warm verwelkomd en er wordt bij In2Talent echt geluisterd naar mijn wensen voor mijn eerste baan, bijvoorbeeld dat het een afwisselende en sociale functie is.

Kim Herbrink
In2Talent Scout

Wat me bij In2Talent aanspreekt, is hun aanpak waarbij werk en ontwikkeling hand in hand gaan. Hier krijg ik niet alleen de kans om praktijkervaring op te doen, maar ook om zowel persoonlijk als professioneel te groeien binnen het inkoopvak. Je bent nooit uitgeleerd, zoals ik altijd zeg! Daarnaast waardeer ik de informele en platte structuur van de organisatie, die altijd streeft naar groei en vernieuwing. Ik zie het als een mooie baan vol uitdagingen en leermomenten.

Kim van de Pavert
Inkoopconsultant

Ik heb gekozen voor In2Talent omdat ik mijzelf wil blijven ontwikkelen. In2Talent kijkt niet alleen naar professionele ontwikkeling maar ook naar persoonlijke ontwikkeling. Dit geeft voor mij de perfecte uitdaging om te groeien als inkoopconsultant.

Laura Wiersma
Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de ruimte om mijn kennis en kunde over inkoop én mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast kan ik mijzelf blijven uitdagen bij diverse opdrachtgevers. Naast het harde werken én leren is er ruimte voor ontspanning.

Lieke Dekker
Inkoopconsultant

Wat ik zo leuk en uitdagend aan werken bij In2Talent vind, is dat ik mij zowel op professioneel als persoonlijk gebied kan ontwikkelen.

Lisa de Geest
Inkoopconsultant

Bij In2Talent heb ik een afwisselende baan waarbij ik mijzelf voortdurend blijf ontwikkelen. Ik doe inhoudelijke inkoopkennis op én heb ik de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling, doormiddel van coaching.

Marit van der Kooij
Inkoopconsultant

Bij In2Talent ga je bij verschillende organisaties aan de slag. Doordat je bij zowel privaat als publieke organisaties aan de slag gaat kun je groeien tot een ervaren inkoopconsultant.
In2Talent geeft mij daarnaast de ruimte om te ontwikkelen qua persoonlijkheid en vak inhoudelijkheid. Dat vind ik erg fijn!

Mike Venema
Inkoopconsultant

Voor mij is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en precies daarvoor krijg je bij In2Talent de ruimte. De betrokkenheid van andere In2Talenters en de leuke en gezellige momenten die we samen beleven, maakt het werken bij In2Talent heel leuk!

Milot Pieterman
Inkoopconsultant

Na mijn afstudeerperiode bij In2Talent wist ik zeker dat ik hier wilde gaan werken. Bij In2Talent krijg ik de kans om mijn interesses en talenten te ontdekken door inzicht te krijgen in diverse aspecten van inkoop bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling doordat ik een coaching traject volg. Bovendien waardeer ik de gezellige en informele sfeer binnen In2Talent enorm!

Nick Kersten
Inkoopconsultant

In2Talent heeft de juiste balans tussen informeel en professioneel, wat het een gave werkgever maakt. Door de persoonlijke aanpak kan ik mezelf ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak tot de inkoopprofessional die ik wil zijn.

Nick Remmerswaal
Inkoopconsultant

Het ontwikkelen van jong talent is fantastisch om te doen maar vooral om te zien! Al vanaf de start van dit mooie programma zie ik deze ontwikkeling. Niet alleen bij de talenten maar ook bij het programma dat zich maar blijft ontwikkelen, kijkend naar o.a. het door onszelf ontwikkelde post-WO programma!

Paul ’t Hart
Directeur

Ik heb gekozen voor In2Talent omdat ik hier de mogelijkheid krijg om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van persoonlijkheid als ook vakinhoudelijk. Daarnaast kan je enorm veel werkervaring opdoen door de verschillende opdrachtgevers en kan je erachter komen wat echt bij jou past.

Rianne Gordijn
Inkoopconsultant

Tijdens mijn Facility Management opleiding kreeg ik een sterke interesse in inkoop. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en heb daarom gekozen voor In2Talent. De combinatie tussen vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen vind ik erg waardevol.

Shivani Koesal
Inkoopconsultant
Sven Timmer
Inkoopconsultant

Bij In2Talent leer ik meer over het inkoopvak, maar groei ik ook enorm als persoon. In2Talent geeft mij hierbij alle handvaten om het beste uit mezelf te halen. Daarnaast is de sfeer binnen In2Talent heel fijn!

Tessa Goudkade
Inkoopconsultant

Bij In2Talent krijg ik de kans om bij verschillende mooie organisaties ervaring op te doen. Samen met de intensieve coaching en vakinhoudelijke opleidingen vormt dit een mooi pakket om mijzelf te ontwikkelen tot inkoopprofessional.

Teun Willink
Inkoopconsultant

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!