Opdrachten

Als Inkoop Consultant bij In2Talent ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de private en publieke sector. Je kunt denken aan gemeenten en ministeries, maar ook commerciële partijen met een winstoogmerk, zoals Danone en Engie.

Zoveel keuze!

Als je nog nieuw bent in het inkoop en contractmanagement werkveld is het logisch dat je nog niet weet wat het beste bij jou past. Daarom kan je bij ons verschillende opdrachten en opdrachtgevers in de publieke en private sector proberen. Een opdracht duurt gemiddeld 9 maanden.

Wij zijn verantwoordelijk voor het vinden van die opdracht, maar dit gaat natuurlijk wel in overleg met jou. Samen kijken we wat jou het meest aanspreekt, waar je energie van krijgt en waar je meer over wilt leren. Door de talloze opties vinden we altijd een opdracht die goed bij jou past! Zo geef je zelf richting aan jouw carrière. 

Een In2Talenter vertelt…
(Aïda Airiian)

‘Ik kan bij In2Talent aangeven waar mijn interesses en ambities liggen, zodat de opdrachten hier goed op aansluiten en mij verder helpen ontwikkelen op professioneel gebied. In2Talent heeft een breed netwerk van publieke en private opdrachtgevers, en dat is voor mij een plus!’

Aan welke opdrachten kun je denken?

Je werkzaamheden zijn bij iedere opdracht anders. Zo voer je de ene opdracht een spendanalyse uit of bereid je een (Europese) aanbesteding voor terwijl je de volgende opdracht onderhandelt over contracten. We hebben een aantal opdrachten van In2Talenters uitgelicht:

Wat is inkoop? – de ervaring van Shivani

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!