Succesverhalen

Wij zijn er voor zowel enthousiaste en leergierige inkoop en FM talenten, als voor onze opdrachtgevers in de publieke en private markt. Wij kunnen natuurlijk vertellen waar wij denken goed in te zijn, maar het is veel leuker om de ervaringen van onze (oud) collega’s en opdrachtgevers te delen.

Siomara Scheer, In2Talenter sinds 2014, over persoonlijke ontwikkeling:

‘Ik ervaar In2Talent als een organisatie waarbij er ruimte is om jezelf en je kracht te ontdekken. Ik krijg de juiste professionele ondersteuning en word gestimuleerd om in beweging te blijven. Dat werkt voor mij heel goed, zowel privé als zakelijk’.

Justin Loomans, Tactisch Inkoper bij Provincie Zuid-Holland, over ontwikkeling:

‘In mijn tijd bij In2Talent is mijn persoonlijke ontwikkeling erg gegroeid. Wat ik zo bijzonder vond aan In2Talent is dat we met alle collega’s hetzelfde ontwikkelingstraject doorlopen. Ik heb bij In2Talent geleerd dat naast meer inhoudelijke kennis opdoen het ook belangrijk is om aan jezelf te werken’.

Een opleidingsgroep over de kernwaarden van In2Talent:

‘Persoonlijk, betrokken, open en nuchter, dat zijn de waarden van In2Talent’.

Kelly Barnhoorn, Projectmanager Procurement bij TU Delft, over de opdrachten:

‘Als inkoopconsultant bij In2Talent ben ik gedetacheerd geweest bij meerdere organisaties: van food multinationals tot (semi-)overheden. Door de open en veilige cultuur voelde ik mij toch sterk verbonden met mijn In2Talent-collega’s’.

Julia Westerbaan, Coördinator inhuur bij gemeente Leiden, over het In2Talent team:

‘Ik vond het altijd erg leuk om onderdeel te zijn van een groep jonge en ambitieuze mensen die elkaar helpen om verder te komen. Met hen heb ik leuke en gezellige tijden gehad, maar ook serieuze en waardevolle gesprekken gevoerd’.

Een publieke opdrachtgever over de inzet van In2Talent: 

‘Onze klanten en de directe collega’s zijn heel tevreden over de inzet van In2Talent. In2Talenters zijn leergierig, ambitieus en harde werkers. Ze pakken werk goed op en denken mee over verbetervoorstellen in het proces’.

Daan de Vries, Procurement Coördinator bij Spar International, over persoonlijke ontwikkeling:

‘De echte meerwaarde van het In2Talent-programma zit hem in de persoonlijke ontwikkeling. Ik heb daar geleerd om niet alleen samen te werken met anderen, maar ook beter te kijken naar wat mij drijft en hoe ik wil zijn als persoon en professional’.

Een private organisatie over de inzet van In2Talent:

‘In2Talenters zijn slim, communicatief vaardig en erg betrokken. Ze hebben een duidelijke toegevoegde waarde binnen onze organisatie en zijn bereid dat stapje extra te zetten. De flexibiliteit van In2Talenters en de innovatie en kennis die wij hiermee in huis halen is erg waardevol’.

Kevin van Gemert, Eigenaar van Gemert Consultancy, over het In2Talent team:

‘In2Talent zorgde voor een veilige omgeving waar ik als persoon werd gezien en gewaardeerd. Het draaide niet alleen om werk, maar juist om mijzelf, collegialiteit en de gezelligheid binnen het team’. 

Een publieke opdrachtgever over persoonlijke ontwikkeling:

‘Binnen Procurement werken wij graag samen met de consultants van In2Talent, omdat de consultants niet alleen beschikken over adequate inkoopkennis, maar zich met name tijdens het traineeship focussen op hun persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat de consultants waar wij mee werken zich snel ontwikkelen in bijvoorbeeld het geven van advies en makkelijk kunnen meebewegen’.

Arien van der Harst, Managing Consultant bij In2Talent, over opdrachten:

‘Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik samen met de consultants op zoek mag gaan naar welke opdrachten en opdrachtgevers het beste bij hen passen. Waar krijgen zij energie van en waar willen zij meer van leren? Als zij het naar hun zin hebben op opdracht dan is dat van positieve invloed op het werk dat ze doen’.

Tibeau Kramer, In2Talenter sinds 2020, over de vakinhoudelijke opleiding:

‘De post-wo opleiding geeft mij handvatten van ervaren inkopers, gekoppeld aan de theorie. Hierdoor is alles beter in de praktijk te brengen’.

Meer ervaringen

Wil je meer lezen over waarom onze (oud) collega’s voor In2Talent hebben gekozen?

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!