Ambassadeurs

Sinds de start van In2Talent in 2014 hebben we veel collega’s mogen verwelkomen maar natuurlijk ook een aantal collega’s mogen uitzwaaien. Sommige oud collega’s hebben een ander pad gekozen maar veel van hen hebben verdere stappen gezet in het inkoopvak bij internationale organisaties of zijn voor zichzelf aan de slag gegaan als ZZP’er. Lees hier de ervaringen van onze ambassadeurs.

Ik kijk terug op een enorm leerzame en leuke tijd bij In2Talent. Na mijn studie twijfelde ik tussen een master of een baan, dankzij In2Talent heb ik werkervaring opgedaan en kunnen studeren, een perfecte combinatie van beide.

Het ontwikkelprogramma van In2Talent heeft eraan bijgedragen dat ik mij zowel persoonlijk als inhoudelijk heb kunnen ontwikkelen. Daarnaast heb ik bij meerdere opdrachtgevers gewerkt, waardoor ik ook een goed beeld heb gekregen van verschillende werkstijlen en organisaties.

Ik ben dankbaar en blij met de ontwikkeling die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt.

Barbara Vos
Account Strategist bij Dorst&Lesser

In2Talent was voor mij dé droomstart van mijn loopbaan. Door het ontwikkelprogramma bij In2Talent heb ik me kunnen ontwikkelen tot een inkoopprofessional die bij verschillende (internationale) bedrijven geweldige opdrachten mocht doen. Daarbij werd ik goed begeleid en was er een ruim aanbod van interessante opleidingen, trainingen en cursussen. Daarnaast heb ik mezelf beter leren kennen middels de coach gesprekken en intervisies. De inzichten die ik heb opgedaan, hebben mij bewuster gemaakt en neem ik de rest van mijn leven mee. Met een heel goed gevoel kijk ik terug op de afgelopen twee jaar dat ik onderdeel mocht zijn van de In2Talent ‘familie’.

Wil je een inkoop-professional worden van onschatbare waarde? Dan kan ik nu vertellen dat je bij In2Talent zeker goed zit!

Ben Pillen
Projectmedewerker bij Gemeente Leiden

Toen ik begon bij In2Talent had ik niet verwacht dat dit mij in vijf jaar zo ten goede zou veranderen. Ik kijk terug op vijf heel mooie jaren. Ik heb opdrachten mogen doen bij een diversiteit aan leuke opdrachtgevers in zowel de publieke als de private sector en heb veel geleerd over het inkoopvak.

Maar dat is nog niet alles. De echte meerwaarde van het In2Talent-programma zit hem in de 1-op-1 coaching, opleidingsdagen en intervisies. Ik heb daar geleerd om niet alleen samen te werken met anderen, maar ook beter te kijken naar wat mij drijft en hoe ik wil zijn als persoon en professional. Ik herinner mijn eerste coaching gesprek nog. Na een uur kwam ik uit het gesprek en dacht ‘wat is dit, waar ben ik in beland?’ Ik ontdekte toen hoe waardevol het gesprek was, waarin dingen zijn besproken waar ik al zo lang tegenaan liep en die allen direct betrekking hebben op hoe ik dingen aanpak, hoe ik mezelf zie en hoe ik anderen zie. 

Ondanks dat je als In2Talenter een groot deel van je werkweek bij opdrachtgevers zit, voelde elke keer als ik mijn In2Talent-collega’s zag bij opleidingsdagen als thuiskomen.

Daan de Vries
Procurement Coordinator bij Spar International

De ruimte om mezelf op persoonlijk als ook op professioneel vlak te ontwikkelen maakt het In2Talent programma waardevol voor mij. Deze basis maakt dat ik bewust ben van mijn kwaliteiten en waar ik nog in kan groeien. Dit neem ik mee in mijn werk bij verschillende opdrachtgevers.

Ik kijk met een ontzettend goed gevoel terug op de mooie tijd en de leuke opdrachten die ik heb gehad bij In2Talent en InQuest. Van analysewerk bij de Haagse Hogeschool en RWS, naar een advies traject bij 3 Hoogheemraadschappen tot grootschalige inkooptrajecten bij ING en A.S.R., leerzaam was het allemaal. Ik ben dankbaar en blij met de (persoonlijke) ontwikkeling die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt. Ik denk dat we met zijn allen trots mogen zijn op het In2Talent programma zoals dat op is gezet en op het team dat er nu staat. Ga zo door met zijn.

Frank van Enckevort
Market Procurement Specialist bij Philips Healthcare

Na mijn afstuderen ben ik bij In2Talent begonnen als inkoopconsultant. Via In2Talent heb ik bij opdrachtgevers zoals Zorginstituut Nederland, gemeente Delft en EBN verschillende opdrachten mogen doen. Voordeel hiervan is dat ik bij elke opdracht in een nieuwe omgeving zat, waarbij elke keer andere werkzaamheden en vaardigheden werden gevraagd.

Door een afwisseling van inhoudelijke cursussen, opleidingsdagen en persoonlijke ontwikkeling via het In2Talent ontwikkelprogramma ben ik hierbij goed ondersteund. Afstudeerders kan ik echt aanraden om het ontwikkelprogramma te kiezen om op die manier jezelf uit te dagen. Ik kijk erg positief terug op mijn tijd bij In2Talent omdat het voor mij de ideale start was in de inkoopwereld.

Inmiddels heb ik als zzp-er via InQuest een opdracht bij een ministerie en was het ook hierbij een voordeel dat ik destijds als inkoopconsultant bij In2Talent ben begonnen!

Geert Bok
Eigenaar Bokpro

Ik kijk terug op een leerzame, leuke en waardevolle tijd bij In2Talent. Na mijn studie was ik erg zoekende welke kant ik op wilde. Tijdens de Inkoop Minor van mijn studie wist ik dat dit het vakgebied was waar ik in wilde werken, maar welke branche en functie moest ik nog ontdekken. Dankzij In2Talent kreeg ik veel mogelijkheden en heb ik snel kunnen ontdekken waar ik energie van krijg.

In2Talent heeft daarom een grote bijdrage geleverd aan de start van mijn carrière. Dankzij de veelzijdige opdrachten, inhoudelijke opleidingen en ontwikkeling op persoonlijk vlak door coaching en opleidingsdagen sta ik nu waar ik sta. De opleidingen hebben mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak veel geboden. Deze ervaringen pas ik dagelijks toe in mijn huidige functie en zal ik altijd met mij meedragen. Ook op persoonlijk vlak is er veel ruimte om je te ontwikkelen. Ik ben daarom ook dankbaar voor de lessen die ik in mijn privé leven heb mee kunnen nemen.

Daarnaast vond ik het altijd erg leuk om onderdeel te zijn van een groep jonge en ambitieuze mensen die elkaar helpen om verder te komen. Met hen heb ik leuke en gezellige tijden gehad, maar ook serieuze en waardevolle gesprekken gevoerd. Het is fijn onderdeel te zijn van zo een team.

Julia Hoogendoorn-Westerbaan
Coördinator Inhuur bij Servicepunt71

Een vliegende start van mijn carrière! Tijdens mijn opleiding kwam ik al vroeg met In2Talent in contact. Bij één van mijn stages wist een In2Talenter mij te enthousiasmeren om naar een Inhousedag van In2Talent te gaan. Ik was gelijk verkocht! Tijdens korte sessies leerde ik van alles over inkoop, zelfontwikkeling en wat In2Talent allemaal te bieden heeft. Bij In2Talent ligt er een grote focus om de collega’s zoveel mogelijk bij te leren, dat ondervond ik vooral toen ik bij In2Talent mijn afstudeerscriptie mocht schrijven. Naast dat ik goede begeleiding kreeg, kwam ik in een team terecht waar iedereen voor elkaar klaar staat.

Na mijn afstuderen ben ik bij In2Talent in dienst gegaan. Ik heb het bij In2Talent altijd erg naar mijn zin gehad en voelde me nooit een nummertje. Vooral het jonge, enthousiaste team vond ik waardevol. Er zijn collega’s waar ik nu nog steeds dagelijks contact mee heb. Een ander voordeel is dat je in korte tijd bij verschillende opdrachtgevers wordt gedetacheerd, zo leerde ik snel wat ik wel en niet leuk vind om te doen. Dit alles heeft mij geholpen de inkoper te worden die ik nu ben en ik kan het iedereen aanraden!

Justin Loomans

Tactisch inkoopadviseur bij provincie Zuid-Holland

Ik bewaar hele prettige herinneringen aan de ervaringen die ik bij In2Talent heb opgedaan en had mij geen betere start van mijn carrière kunnen wensen. In2Talent heeft mij zowel als professional en als mens enorm verrijkt.

Als inkoopconsultant ben ik gedetacheerd geweest bij meerdere organisaties: van food multinationals tot (semi-)overheden. Ondanks dat ik als inkoopconsultant veelal op locatie bij mijn detacheerder werkzaam was, voelde ik mij toch sterk verbonden met mijn In2Talent-collega’s. Dit komt door de open en veilige werkcultuur die ik heb ervaren, met name tijdens het opleidingsprogramma voor inkoopconsultants.

Het ontwikkelprogramma heeft er aan bijgedragen dat ik mijzelf beter heb leren kennen en heeft mij in staat gesteld om vanuit verbinding mijn eigen handelen bewust waar te nemen. Het was soms confronterend, maar altijd verhelderend. Sindsdien ervaar ik meer tijd en ruimte om te kiezen hoe ik in verschillende situaties reageer en kan ik effectiever zijn in mijn handelen, zowel in mijn werk als in mijn privé.

Als startende professional van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam, naar bewust bekwaam. In2Talent heeft mij geleerd dat leiderschap start bij jezelf. En als ik dat kan leren, dan kan jíj dat ook! Een waardevolle investering voor nu en in de toekomst.

Kelly Barnhoorn

Projectmanager Procurement bij TU Delft

De opleiding en coaching vanuit In2Talent hebben mij geleerd dat ik door aan persoonlijke ontwikkeling te werken, ik ook aan mijn professionele houding werk. Dit bewustzijn geeft me de kans om te blijven ontwikkelen en te blijven onderzoeken hoe ik overal het beste uit kan halen, hoe ik een goede vriend kan zijn, maar ook een goede sparringpartner als collega.

Mijn tijd bij In2Talent is waardevol geweest. Zowel de kans om bij meerdere opdrachtgevers te werken als de kans om mezelf op zowel persoonlijk als professioneel gebied te ontwikkelen zijn ervaringen die ik nooit meer kwijtraak.

In2Talent zorgt voor een veilige omgeving waar je als persoon wordt gezien en gewaardeerd. Het draait niet alleen om werk, maar juist om jezelf, collegialiteit en om de gezelligheid binnen het team.

In2Talent is een mooie start van mijn carrière geweest.

Kevin van Gemert
Eigenaar Van Gemert Consultancy

Ik kijk met veel plezier en waardering terug op mijn tijd bij In2Talent. Het ontwikkelprogramma van In2Talent heeft eraan bijgedragen dat ik mij zowel persoonlijk als inhoudelijk heb kunnen ontwikkelen. Doordat ik bij meerdere opdrachtgevers heb gewerkt, heb ik een goed beeld gevormd van waar mijn interesses en kwaliteiten liggen.

Elke organisatie heeft een andere dynamiek, waardoor ik bij elke opdracht nieuwe dingen heb geleerd. Enerzijds over de inkoopprocessen binnen private en publieke organisaties, anderzijds in de omgang met managers en collega’s.

Ook van mijn rol als ‘Eindbaas In2Fun’ heb ik veel geleerd, en vooral ook veel plezier in gehad! Daarnaast heeft het persoonlijke ontwikkeltraject ervoor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in mijzelf, mijn kracht en mijn potentiële groei, en daar ben ik heel dankbaar voor.

Lois Veldheer

Ik kijk met een ontzettend goed gevoel terug op vier mooie en leerzame jaren waarin ik zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied een flinke ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik heb leuke en diverse opdrachten mogen voltooien die me allemaal hebben gebracht tot waar ik nu sta.

Dat had ik niet gekund zonder de open sfeer. Het ‘In2Talent’ familie gevoel, het opleidingsprogramma en de collegialiteit hebben daar allemaal aan bij gedragen.

Rachel Hodenpijl

Strategic Buyer bij Beiersdorf Benelux

Door het programma van In2Talent heb ik geleerd om kritischer naar mijzelf als persoon te kijken. Zo doe ik mijn best om te blijven ontwikkelen, zowel in mijn werk als op persoonlijk vlak. De opleiding en de coaching van In2Talent heeft dit bewustzijn gecreëerd, daar waar dit voorheen nooit een thema in mijn leven is geweest. Dit is erg waardevol geweest, omdat ik heb gemerkt dat aan jezelf werken dusdanige voldoening geeft dat dit mij ook een gelukkiger mens heeft gemaakt.

Hier bouw ik elke dag nog op voort en dat is de reden dat In2Talent voor mij een goede start is geweest van mijn carrière. Zij creëren een omgeving waar ontwikkeling een kans krijgt en waar het niet enkel draait om prestaties op de werkvloer.

Ramon van Dijk

Inkoper International bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (via InQuest)

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!