Persoonlijke ontwikkeling

Als je bij In2Talent werkt volg je, naast de vakinhoudelijke opleidingen en trainingen, een persoonlijk ontwikkelprogramma. Doel van dit programma is bewustwording van jouw gedrag en drijfveren. Klinkt zweverig, maar dat is het niet!

Waarom persoonlijke ontwikkeling?

Om een onderscheidende Inkoop Consultant te worden zijn jouw soft skills erg belangrijk. Hiermee kun jíj het verschil maken in gesprek met je opdrachtgever, leverancier of interne klant. Als jij weet wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt dan draagt dat bij aan jou als persoon en als professional.

Dit persoonlijke leiderschap, eigenlijk het feit dat je het stuur in eigen hand neemt, maakt je namelijk niet alleen effectiever en efficiënter maar ook gelukkiger in je werk en je privéleven. Zo zul je bijvoorbeeld leren je minder snel druk te maken over dingen waar jij geen invloed op hebt, luister je meer naar je gevoel en groeit je zelfvertrouwen.

Een In2Talenter vertelt… (Tim Bothof)

‘Samen met mijn In2Talent collega’s ontwikkelen wij ons op persoonlijk vlak. Dat wij dit samen doen zorgt ervoor dat er een sterke band ontstaat, dat ik open sta voor nieuwe inzichten over mijzelf en dat ik mij kwetsbaar durf op te stellen. Zo geef ik een stuk makkelijker antwoord op vragen over waar ik tegenaan loop en hoe ik daar mee omga. Ik word stap voor stap bewuster van mijn gedrag’.

Hoe ziet het persoonlijke ontwikkelprogramma eruit?

Bewust worden van jezelf doe je niet alleen. Bij In2Talent ga je vanaf dag één in gesprek met jouw coach tijdens maandelijkse 1-op-1 gesprekken. Daarnaast krijg je begeleiding van een trainer terwijl je samen met een groep collega’s deelneemt aan opleidingsdagen en intervisies. Deze groep collega’s, jouw opleidingsgroep, zijn In2Talenters die ongeveer op hetzelfde moment gestart zijn en in dezelfde leeftijdscategorie zitten.

Coaching

Bij deze 1-op-1 gesprekken van ongeveer 1,5 uur per keer geef jij invulling aan wat er besproken wordt. Waar wil jíj mee aan de slag? Zo kan je samen met je coach ondervinden waar bepaald gedrag vandaan komt, even ontladen over dat ene spannende project waar je mee bezig bent of gewoon lekker kletsen over je dag of week.

Opleidingsdagen

Met je opleidingsgroep ga je op opleidingsdagen eens in de vier weken tijdens kantoortijden aan de slag met theorieën uit de persoonlijke ontwikkeling, zoals de niveaus van luisteren. Zo leer je bepaald gedrag niet alleen bij jezelf herkennen, maar ook bij anderen.

Intervisies

Ook de intervisies doe je samen met de collega’s uit je opleidingsgroep. Omdat jullie allemaal ongeveer op hetzelfde moment gestart zijn bij In2Talent en in dezelfde leeftijdscategorie zitten lopen jullie zowel in je werk als privé veelal tegen dezelfde dingen aan. De intervisies kan je gebruiken om hierover in gesprek te gaan.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!