Traineeship

Als Inkoop Consultant bij In2Talent groei je als professional én persoon. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de publieke en private sector. Daarnaast volg je een vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelprogramma. Kortom, je leert veel, je groeit razendsnel als inkoopprofessional en je wordt vanaf dag één betaald.

Opdrachten

Als Inkoop Consultant bij In2Talent ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de private en publieke sector. Je kunt denken aan gemeenten en ministeries, maar ook commerciële partijen met een winstoogmerk, zoals Danone en Engie. 

Persoonlijke ontwikkeling

Als je bij In2Talent werkt volg je, naast de vakinhoudelijke opleidingen en trainingen, een persoonlijk ontwikkelprogramma. Doel van dit programma is bewustwording van jouw gedrag en drijfveren. Klinkt zweverig, maar dat is het niet! 

Vakinhoudelijke ontwikkeling

Werken bij In2Talent is on the job ervaring opdoen én doorleren. Maar welke opleidingen, trainingen en cursussen ga je doen, hoe vaak keer je terug in de ‘schoolbanken’ en hoe combineer je een opleiding met een opdracht? 

Over in2talent

In2Talent heeft een duidelijke ambitie: het koppelen van onze enthousiaste en leergierige talenten aan de juiste opdrachtgevers, in de juiste inkoop & FM functies. We zoeken naar die opdrachten waar onze talenten energie van krijgen.

Waarom kiezen voor een traineeship?

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!