MISSIE & VISIE

Wij zijn er voor zowel enthousiaste en leergierige inkoop en FM talenten, als voor onze opdrachtgevers in de publieke en private markt. Onze focus ligt op (langdurige) samenwerkingen met onze opdrachtgevers en de continue ontwikkeling van onze In2Talenters. Want In2Talent is, net als het inkoopvak, constant in beweging!

Missie

In2Talent wil Inkoop Consultants opleiden en inkooporganisaties toekomstbestendig maken. Dit doen we door jonge inkoopprofessionals in te zetten en die talenten te voorzien van de juiste kennis, competenties en ervaring om de inkoop, contractmanagement en FM uitdagingen van vandaag en morgen te overwinnen. Door de Inkoop Consultants een intensief groeiprogramma te laten volgen ontwikkelen zij zich snel. Zowel op het gebied van hard skills als soft skills. Met de inzet van deze hoogopgeleide consultants borgen we niet alleen dat onze opdrachtgevers over voldoende inkoopcapaciteit en -kwaliteit beschikken, maar bieden ook (en vooral) een frisse blik op de steeds complexere inkoopprocessen.

Visie

Wij staan voor het steeds verder brengen van het inkoopvak door te werken met inkooptalenten en opdrachtgevers die weten welke competenties hiervoor benodigd zijn en het belang hiervan borgen. Door intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en enthousiaste on-the-job coaching van inkooptalenten, boeken we de beste resultaten voor alle stakeholders. Nu. Maar ook op de lange termijn.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!