Project-X

Binnen Project X kunnen onze In2Talenters er voor kiezen om samen aan de slag te gaan met projecten waar zij energie van krijgen. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van het onboardingsproces, het plannen van externe bedrijfsbezoeken of het organiseren van interne trainingen.

Project-X

Als In2Talenter kun je er voor kiezen om naast je opdracht aan de slag te gaan met een project waar jij energie van krijgt. Binnen de Project X projecten werk je samen met je In2Talent collega’s aan een van te voren opgesteld doel. De projecten worden door In2Talenters bedacht en in overleg wordt bepaald hoe er de komende periode invulling aan wordt gegeven.

Voor het uitvoeren van deze projecten krijg je In2Talent uren en tijdens de projecten ga je bewust aan de slag met vooraf bepaalde competenties zoals samenwerken, creativiteit en leidinggeven. 

Een In2Talenter vertelt…
(Rudie van der Beek)

‘Ik vind het als consultant belangrijk om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied en continu te blijven groeien. Daarom heb ik ervoor gekozen deel te nemen aan Project X. We werken in groepjes o.a. aan thema’s als het organiseren van een inkoopcongres en het verbeteren van het onboardingsprogramma. Door op deze manier samen te werken met In2Talent collega’s leer je elkaar beter kennen en wordt de onderlinge band versterkt’.

Huidige projecten

In2Social Media

Binnen dit project zijn In2Talenters bezig met het creëren van content voor onze LinkedIn & Instagram. Hiervoor gaan ze bijvoorbeeld op bezoek bij opdrachtgevers van collega’s, in gesprek met de docenten van de opleidingen en maken ze filmpjes en foto’s van bijvoorbeeld onze kantoren.

In2Afstuderen

Bij dit project begeleiden In2Talenters hun eigen afstudeerstudent met zijn/haar onderzoek voor In2Talent, op zowel procesmatig en vakinhoudelijk gebied. Ze gaan dus aan de slag met leidinggevende skills, maar bijvoorbeeld ook met de competentie adviesvaardigheid en het vergroten van hun kennis. Tussendoor sparren ze met collega’s die ditzelfde project hebben gekozen, waar lopen ze tegenaan en hoe gaat de ander daar mee om?

In2Kennisdeling

Binnen dit project organiseren In2Talenters externe bedrijfsbezoeken bij opdrachtgevers van collega’s. Tijdens deze bezoeken gaan de In2Talenters aan de slag met een casus van de opdrachtgever.

In2Progress

De projectgroep In2Progress heeft het eerste inkoopcongres voor In2Talent ooit georganiseerd in 2022! Een super tof evenement met als thema ‘vooruitgang door stilstaan’ en sessies op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied. De In2Talenters die dit congres georganiseerd en uitgevoerd hebben buigen zich nu over een editie voor 2023.

In2Training

Binnen dit project zijn In2Talenters in gesprek gegaan met collega’s over behoeften op het gebied van ontwikkeling. Met de input uit deze gesprekken worden er trainingen voor In2Talent collega’s bedacht en georganiseerd, o.a. op het gebied van een eerste opdracht, Excel en (Europees) aanbesteden.

In2Onboarding

Deze projectgroep is bezig met het verbeteren en digitaliseren van het onboardingsprogramma van In2Talent. Dit doen ze bijvoorbeeld door welkom video’s op te nemen met collega’s, een stappenplan voor de eerste week te creëren en alle informatie bij elkaar op één platform te plaatsen.

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!