Ik wil inkoper worden

Heb jij een passie voor inkoop? Ben jij op zoek naar een toffe baan? Wil jij aan de slag bij een organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat? Lees dan verder!

Het traineeship

Als In2Talenter heb je een volwaardige baan en volg je daarnaast een speciaal samengesteld ontwikkelprogramma. Je doet in de praktijk werkervaring op door inkoopopdrachten uit te voeren bij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector. We gunnen het iedere In2Talenter in beide sectoren een opdracht te doen, maar dit gaat natuurlijk in overleg met jou. Naast de inkoopwerkzaamheden die je bij onze opdrachtgevers uitvoert ga je binnen ons ontwikkelprogramma aan de slag met jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Zo ontwikkel jij je razendsnel van junior inkoper tot zelfstandig inkoopprofessional.

Waarom kiezen voor een traineeship? Bekijk het onderstaand filmpje:

Doorgroeimogelijkheden

Als je bij In2Talent aan de slag gaat, start je als junior inkoper, ook wel junior inkoop consultant. Door de werkervaring die je opdoet in combinatie met de persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingen ontwikkel jij je razendsnel.

Na ongeveer twee jaar groei je door tot medior inkoopconsultant. Als je een medior consultant bent, stopt het (opleidings-) programma niet, maar wordt het iets anders ingericht. Je krijgt de ruimte om je vakinhoudelijk te specialiseren in die onderwerpen die jij interessant vindt door het toekennen van een persoonlijk opleidingsbudget. Je kunt dan een opleiding gaan volgen in die richting, die het beste past bij jouw toekomstplannen. Ook wordt de frequentie van het persoonlijk ontwikkelprogramma iets anders.

Als je minimaal vijf jaar in dienst bent van In2Talent kun je senior inkoopconsultant worden. Ook als senior consultant blijven wij jou uitdagen je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen. Wil jij je gaan specialiseren in leidinggeven en acquisitie? Of wil jij juist dé specialist worden in bijvoorbeeld Europees Aanbesteden binnen het sociaal domein? Samen gaan we op zoek naar het pad dat het beste bij jou past.

Kortom, bij In2Talent ben je nooit uitgeleerd!

Samen groeien

Als In2Talenter heb je eigenlijk twee soorten collega’s: je In2Talent collega’s en de collega’s bij jouw opdrachtgever, die je dagelijks ziet. Om ook de relatie met jouw In2Talent collega’s te versterken worden verschillende activiteiten georganiseerd voor en door In2Talenters. Denk hierbij aan gezellige activiteiten, maar ook activiteiten om kennis te delen of te sparren over een inkoopvraagstuk.

Lees meer over samen groeien

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het belangrijk te weten wat jou drijft, waar je ambities liggen en welke stappen je nog wilt zetten om uit te groeien tot een impactvolle inkoper. Om daar een goed beeld van te krijgen hebben we een sollicitatieprocedure van vier rondes opgesteld. Na elke ronde stemmen we met elkaar af of we verder willen onderzoeken of we een match made in heaven zijn.

  • De eerste ronde van de sollicitatieprocedure is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij jou graag alles over In2Talent, willen wij jou graag leren kennen en kun je uiteraard al je vragen stellen;
  • De tweede ronde is een online assessment waarbij we testen of jouw competenties aansluiten bij competenties waarvan wij vinden dat een goede In2Talenter deze in de basis bezit. Je kunt hierbij denken aan competenties als flexibiliteit, resultaatgerichtheid en zelfontwikkeling;
  • De derde ronde is een caseronde, waarbij jij een casus ontvangt ter voorbereiding en je mag voordoen als zijnde een In2Talent inkoopconsultant. Tijdens dit gesprek testen we jouw inkoopkennis en kijken we hoe jij je beweegt in zo’n gesprek;
  • De vierde en laatste ronde is een gesprek met de coach, zodat je ook een goed beeld krijgt van ons persoonlijk ontwikkelprogramma en kunt nagaan of jij op die manier aan jezelf wilt werken.

Hebben we een goed gevoel bij de gesprekken? En is dat wederzijds? Dan ontvang je een voorstel van ons!

Vacature

Voor In2Talent zijn wij op zoek naar enthousiaste, leergierige en proactieve starters met maximaal 3 jaar werkervaring, die niet kunnen wachten om meer te leren over het continu ontwikkelende inkoopvak. Daarnaast vragen wij minimaal een hbo-opleiding en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Waarom kiezen voor inkoop? Bekijk het onderstaand filmpje:

Meer weten over In2Talent?

In2Talent stond al aan de start van vele glanzende inkoopcarrières. We vertellen je graag hoe ons ontwikkelprogramma in elkaar zit en bij welke mooie organisaties we je kunnen plaatsen.

Neem contact op met recruitment consultant Arien van der Harst en plan een kennismakingsgesprek in!

harst@inquest.nl / 06-13069234

Arien_Harst-klein.jpg#asset:1403

Een In2Talenter spreken?

Wil je het liever uit de eerste hand horen? Onze inkoopconsultant vertelt je graag meer over het inkoopvak, zijn ervaringen met het ontwikkelprogramma en de opdrachten die hij uitvoert en hebben uitgevoerd.

Neem contact op met onze In2Talenter Bas Willems, hij deelt graag zijn ervaringen met jou!

bas@in2talent.nl / 06-10987627

bas-kleiner.jpg#asset:1406