Stage in marketing & communicatie

Zoek jij een uitdagende stage waar je zelfstandig aan de slag gaat met marketing, content creatie en video? Kom stage lopen bij In2Talent!

Als marketing & communicatie stagiair bij In2Talent ga jij aan de bak om zowel potentiële In2Talenters als opdrachtgevers te bereiken. Je werkzaamheden zijn iedere dag weer anders. Met jouw initiatief breng je zelf ook geregeld ideeën op tafel. Je gaat aan de slag met het gehele creatieve proces: van het organiseren van brainstormsessies tot het uiteindelijk inplannen en online zetten van de content & video’s en het evalueren van het bereik hiervan.

Tijdens je stageperiode ga je in kaart brengen op welke manier en met welke content en/of video’s we onze doelgroepen het beste kunnen bereiken. Dit doe je vooral door heel veel te leren en proberen, je stage draait natuurlijk om het opdoen van ervaring!

Stage lopen bij In2Talent, dit krijg jij:

Gedurende je stageperiode word je begeleid door onze managing consultant Arien en krijg je extra ondersteuning op het gebied van marketing & communicatie van onze inhouse communicatie manager Joost. Daarnaast is er de mogelijkheid om gesprekken in te plannen met onze coach Christel voor je persoonlijke ontwikkeling (ook ideaal voor de reflectie die je ongetwijfeld moet schrijven😉). Daarnaast krijg je als stagiair marketing & communicatie bij In2Talent:

  • Een stagevergoeding van € 350,- per maand
  • Een volledige reiskostenvergoeding (als je geen ov-kaart hebt)
  • De optie om (in overleg) thuis te werken
  • Een uitnodiging voor de leukste uitjes, zoals een boottocht, een pooltoernooi en elke vrijdag een vrijmibo

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een passie voor (online) marketing
  • Je hebt kennis van content creatie en video’s en wil hier graag (meer) ervaring in opdoen
  • Je bent energiek, creatief en neemt initiatief
  • Je hebt een gezonde dosis lef, je bent leergierig en je kunt goed zelfstandig werken

Wie zijn wij?

De inkoop collega’s van In2Talent voeren inkoop en contractmanagement opdrachten uit bij organisaties in de private en publieke sector. Je kunt denken aan gemeenten en de rijksoverheid, maar ook commerciële partijen met een winstoogmerk, zoals Danone en Engie. De werkzaamheden zijn bij iedere opdracht anders. Naast learning on the job volgen In2Talenters een persoonlijk en vakinhoudelijk opleidingsprogramma.

Enthousiast geworden over afstuderen in marketing & communicatie?

Of neem contact op met Arien via 06-13069234 / arien@in2talent.nl

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!