Afstudeeronderzoek inkoop

Ben jij leergierig, ambitieus en op zoek naar een kans om jezelf binnen het inkoop vakgebied te ontwikkelen? Schrijf je afstudeerscriptie bij In2Talent! Een mooie start van je carrière, want veel van onze afstudeerders gaan na het afronden van hun studie bij ons aan de slag.

Wie zijn wij?

In2Talent is een dochteronderneming van InQuest, één van de grootste gespecialiseerde recruitmentorganisaties in Nederland binnen het vakgebied Inkoop en Aanbesteden.

In2Talent richt zich op inkooptalenten die net afgestudeerd zijn. Naast het opdoen van (inkoop)praktijkervaring bij aansprekende opdrachtgevers in de publieke en private sector, gaan In2Talenters intensief aan de slag met zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet jouw afstudeeronderzoek eruit?

Je voert zelfstandig een onderzoek uit naar een, in overleg opgesteld, inkoopvraagstuk. De inkoopwereld is continu in ontwikkeling en jouw afstudeerscriptie helpt ons om in te spelen op de snel veranderende inkoopbranche. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een onderzoek naar wat de handelsoorlog tussen China en de USA betekent voor inkoop, je kunt dieper duiken in één van de 7 thema’s van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen of onderzoeken wat de positie is van contractmanagement binnen organisaties in Nederland. Dit is slechts een greep uit de toffe ideeën die wij hebben. Heb je zelf een beter idee voor jouw onderzoek, dan staan wij hier natuurlijk voor open! Uiteraard wordt er bij het opstellen van jouw inkoopvraagstuk rekening gehouden met de eisen van jouw opleiding. Klinkt goed, toch?

Bekijk hier de resultaten van het onderzoek van oud afstudeerder Jill

Aan het einde van jouw afstudeerperiode heb jij het volgende in kaart gebracht m.b.t. de hoofdvraag van jouw afstudeerscriptie:

  • Een helder beeld van de huidige situatie;
  • Een overzicht van de resultaten die je met behulp van jouw onderzoek hebt achterhaald;
  • Een adviesrapport of implementatieplan over hoe wij hier als In2Talent en InQuest het beste op in kunnen spelen;

Als je het leuk vindt mag je (een deel van) de resultaten van jouw onderzoek delen in een artikel of presenteren aan onze In2Talent collega’s.

Hoe ziet jouw CV eruit?

  • Je ben proactief, leergierig en kunt zelfstandig werken;
  • Je volgt minimaal een hbo-opleiding en kunt vanuit jouw opleiding afstuderen in de inkoop;
  • Je hebt een passie voor inkoop en wil maar al te graag meer weten over dit continu ontwikkelende vakgebied.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt een mooi plekje op ons gezellige en moderne hoofdkantoor in het bruisende Beatrixkwartier in Den Haag, of op één van onze kantoren in Tilburg of Arnhem. Wij werken hard maar er is ook tijd voor plezier, zo spelen we tussen de bedrijven door regelmatig een potje dart of pool. Naast begeleiding vanuit kantoor word je tijdens je afstudeeronderzoek ondersteund door één van onze In2Talent consultants en kun je met onze coach aan de slag met je persoonlijke doelen. Uiteraard bieden we je een marktconforme afstudeervergoeding.

In2Talent en InQuest kennen een informele bedrijfscultuur waarin collegialiteit, initiatief, kennis(deling) en een glimlach centraal staan. Je zult je hier snel thuis voelen! Daarnaast bieden In2Talent en InQuest ook ná je afstudeerperiode mogelijkheden voor een flitsende start van je inkoopcarrière.

Lees hier meer over de ervaring van afstudeerders die jou voor gingen!

Aan de slag?

Laat onze recruitment consultant Arien van der Harst weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn in een korte motivatie met CV.

Natuurlijk mag je ook voor vragen contact opnemen!

T. 0613069234
E. harst@inquest.nl