Een groothandel helpen bij hun inkoopwerkzaamheden

Eén van onze opdrachtgevers had behoefte aan tijdelijke ondersteuning bij de uitvoering van hun inkoopwerkzaamheden. Eén van onze In2Talenters heeft deze klant uit de brand geholpen. Hij mocht onder andere voor deze groothandel een inkooptraject begeleiden op het gebied van schoonmaak van de fabrieken en kantoren.

De intentie van het inkooptraject was om kosten te besparen en de kwaliteit van schoonmaak te verhogen. De In2Talent’er mocht dit traject van A tot Z begeleiden.

Concrete werkzaamheden:
• Onderzoek doen naar behoefte van de opdrachtgever
• Offertetraject uitvoeren: schrijven offerteaanvraag, opvragen offertes, onderhandelen, beoordelen offertes, gunnen van de opdracht
• Implementeren van de nieuwe overeenkomst

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag afstuderen!

Ben jij nog op zoek naar een toffe afstudeerplek? En zie je het wel zitten om zelfstandig onderzoek te doen naar een in overleg opgesteld inkoopvraagstuk? Tijdens onze inhousemiddag op 3 oktober vertellen we je alles over afstuderen bij In2Talent. Wat is inkoop nou precies, aan welke onderwerpen kun je denken, welke competenties zijn handig en misschien wel het allerbelangrijkst, hoe hebben oud afstudeerders van In2Talent hun laatste studiemaanden ervaren?!

We sluiten de middag natuurlijk af met een gezellige borrel.

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag afstuderen op 3 oktober van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)