Efficiënter inkopen binnen een g4 gemeente

Eén van onze opdrachtgevers, een G4 gemeente, zocht een inkoopprofessional om te onderzoeken hoe producten efficiënt konden worden ingekocht binnen het ingenieursbureau. Het ingenieursbureau is verantwoordelijk voor de inkoop en de projectrealisatie van de stad.

De gemeente zocht een inkoopprofessional om voor een gebiedsontwikkeling een overkoepelend inkoopkader op te stellen. Het doel van dit inkoopkader was om te onderzoeken hoe producten efficiënt worden ingekocht. Een In2Talenter kon deze rol mooi vervullen. Onze inkoopprofessional heeft een overkoepelend inkoopkader geschreven met daarin een overzicht van het geldende inkoopbeleid, bestaande overeenkomsten, een overzicht van aankomende projecten en op welke manier deze worden ingekocht.

Concrete werkzaamheden:
• Interviews met betrokkenen
• Analyseren en verwerken van projectplannen
• Analyseren en verwerken van het inkoopbeleid

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag afstuderen!

Ben jij nog op zoek naar een toffe afstudeerplek? En zie je het wel zitten om zelfstandig onderzoek te doen naar een in overleg opgesteld inkoopvraagstuk? Tijdens onze inhousemiddag op 3 oktober vertellen we je alles over afstuderen bij In2Talent. Wat is inkoop nou precies, aan welke onderwerpen kun je denken, welke competenties zijn handig en misschien wel het allerbelangrijkst, hoe hebben oud afstudeerders van In2Talent hun laatste studiemaanden ervaren?!

We sluiten de middag natuurlijk af met een gezellige borrel.

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag afstuderen op 3 oktober van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)