Ontwikkeling & implementatie inkoopstrategie van een bank

Na het centraliseren van de inkoop bij een grote bank ontstond de behoefte om intensievere samenwerkingen tussen de interne klant, de leveranciers en de inkoopafdeling te realiseren, met als doel om kosten te besparen. De inkoop afdeling had te weinig capaciteit om dit project verder vorm te geven.

Verschillende consultants van In2Talent hebben het voortouw genomen in het verder vormgeven én implementeren van het nieuwe inkoopproces. Zo zijn processtappen uitgedacht, toolkits ontwikkeld en zijn category stakeholder managers ondersteund in het uitvoeren van diverse analyses. Ook hebben de In2Talent consultants met een externe en frisse blik naar het inkoopproces gekeken en verschillende initiatieven voor verbetering aangedragen.

Concrete werkzaamheden:
• Voortouw nemen in het ontwikkelen en implementeren van het nieuwe proces
• Uitvoeren van diverse analyses, waaronder spend, contracten en leveranciers
• Ontwikkelen van formats
• Op zoek gaan naar verbeteringen in de huidige werkwijze

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag afstuderen!

Ben jij nog op zoek naar een toffe afstudeerplek? En zie je het wel zitten om zelfstandig onderzoek te doen naar een in overleg opgesteld inkoopvraagstuk? Tijdens onze inhousemiddag op 3 oktober vertellen we je alles over afstuderen bij In2Talent. Wat is inkoop nou precies, aan welke onderwerpen kun je denken, welke competenties zijn handig en misschien wel het allerbelangrijkst, hoe hebben oud afstudeerders van In2Talent hun laatste studiemaanden ervaren?!

We sluiten de middag natuurlijk af met een gezellige borrel.

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag afstuderen op 3 oktober van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)