Tijdelijke ondercapaciteit waterleidingbedrijf

Op de inkoopafdeling van dit waterleidingbedrijf zou een spendanalyse tool worden gelanceerd met als doel meer efficiëntie en effectiviteit te creëren. In verband met een tekort aan capaciteit voor dit project werd In2Talent ingeschakeld.

De Inkoop Consultant van In2Talent is aan de slag gegaan met het verzamelen van data om de spendanalyse tool te vullen. Daarnaast heeft de In2Talenter zich bezig gehouden met het centraliseren van het contractbeheer en is een capaciteitsplanning gemaakt.

Concrete werkzaamheden:
• Lead nemen in verzamelen van data voor de spendanalyse tool
• Creatief meedenken en met oplossingen komen
• Centraliseren van het contractbeheer
• Opstellen van een capaciteitsplanning
• Advies geven m.b.t. het vervolgtraject

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!

Inhousedag afstuderen!

Ben jij nog op zoek naar een toffe afstudeerplek? En zie je het wel zitten om zelfstandig onderzoek te doen naar een in overleg opgesteld inkoopvraagstuk? Tijdens onze inhousemiddag op 3 oktober vertellen we je alles over afstuderen bij In2Talent. Wat is inkoop nou precies, aan welke onderwerpen kun je denken, welke competenties zijn handig en misschien wel het allerbelangrijkst, hoe hebben oud afstudeerders van In2Talent hun laatste studiemaanden ervaren?!

We sluiten de middag natuurlijk af met een gezellige borrel.

Bij zijn?

Meld je aan voor onze inhousedag afstuderen op 3 oktober van 14.00 tot 17.00 uur op ons kantoor in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 5, 5 minuten van Den Haag CS)