Veranderingstraject technisch installatiebedrijf

De inkoopafdeling van deze technische installatiebeheerder kampte met een tijdelijk capaciteitstekort. De organisatie was per direct op zoek naar Inkoop Consultants om verschillende projecten uit te voeren die de efficiëntie van de afdeling moesten verbeteren. Deze projecten hadden betrekking op contractbeheer en -management, categoriemanagement en prijsindexering.

In2Talent heeft de verschillende projecten snel opgepakt, uitgewerkt en binnen het gevraagde termijn succesvol kunnen afronden. Hiervoor zijn o.a. meerdere spendanalyses uitgevoerd en is geadviseerd bij de strategiebepaling van de verschillende categorieën. Ook is het contractbeheer gecentraliseerd terwijl de kwaliteit van het contractsysteem geborgd bleef. Daarnaast hebben de In2Talent consultants na afronding van de projecten advies gegeven m.b.t. de kansen & uitdagingen van eventuele vervolgtrajecten.

Concrete werkzaamheden:
• Bestaande werkprocessen en data analyseren
• Meedenken in creatieve oplossingen
• Leveranciers te woord staan
• Projectmanagement
• Adviseren in vervolgtrajecten

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!