Vacature graphics

Vacature: Inkoop Traineeship

Ben jij ambitieus, nooit uitgeleerd en op zoek naar een mooie eerste (of tweede) stap in jouw nog jonge carrière? Vind je het maar lastig om te kiezen voor een nieuwe studie of om fulltime te gaan werken? Word inkoop consultant bij In2Talent, wij bieden jou de combinatie!

Solliciteer direct!

In2Talent richt zich op inkooptalenten die aan het begin van hun carrière staan en zich razendsnel willen ontwikkelen tot onderscheidende inkoper. Als inkoop trainee bij In2Talent, ook wel inkoopconsultant genoemd, doe je praktijkervaring op bij aansprekende opdrachtgevers in de private en publieke sector, volg je een vakinhoudelijk opleidingsprogramma en ga je intensief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een trainer/coach. En dat terwijl je de zekerheid én het salaris van een vaste baan hebt!

Een werkdag van een inkoop trainee

Als In2Talenter werk je zelfstandig op een opdracht bij één van onze opdrachtgevers in de private of publieke sector. Je kunt denken aan ministeries, onderwijsinstellingen of gemeenten, maar ook commerciële partijen met een winstoogmerk.

De opdrachten (en opdrachtgevers) zijn heel uiteenlopend. Zo kan het zijn dat jij bij jouw opdrachtgever een spendanalyse uitvoert, (Europese) aanbestedingen voorbereidt of contractonderhandelingen begeleidt. Terwijl jouw In2Talent collega ondersteuning biedt bij de uitvoer van inkoopsystemen, tenders uitzet of Senior Inkoopadviseurs bijstaat. En dit is nog lang niet alles!

Lees meer over inkoop op deze pagina: Wat is inkoop?

Lees meer over contractmanagement/contractbeheer op deze pagina: Wat is contractmanagement?

Bij het kiezen van een passende opdracht voor jou houden we rekening met jouw ervaring en praktische zaken als een gunstige reisafstand, maar vooral ook met jouw wensen en eisen voor de toekomst. Jouw ontwikkeling staat centraal! De opdrachten duren gemiddeld 9 maanden. Als je opdracht is afgelopen gaan wij op zoek naar een andere uitdagende opdracht. Legaal jobhoppen dus!

Wij geloven dat jij je op deze manier het snelst ontwikkelt!

Het traineeship

Natuurlijk ondersteunen wij jou bij de uitdagingen die er als jonge inkoper op jouw pad komen. Dit doen wij door een verfijnd opleidingsprogramma aan te bieden. In de eerste twee jaar als In2Talenter groei jij van junior naar medior inkoopconsultant. Je volgt naast jouw opdrachten een vakinhoudelijk opleidingsprogramma dat zorgvuldig door ons is samengesteld. Dit leuke en leerzame opleidingsprogramma bestaat uit een speciaal voor ons ontwikkelde en erkende Post-WO opleiding 'Inkopen Publiek en Privaat' van Conducto Opleidingen, een cursus Europees aanbesteden en een training Adviseren met impact.

Om een echt onderscheidende inkoper te worden, geloven wij dat ook jouw persoonlijke competenties erg belangrijk zijn. Hiermee kun jíj het verschil maken. Onder begeleiding van een trainer en coach ga je intensief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je zowel tijdens één-op-één coachingsgesprekken als in groepsverband bij opleidingsochtenden en intervisies.

Gefeliciteerd! Na ongeveer 2 jaar ben je een echte medior inkoopconsultant geworden! Let op, het groeiprogramma stopt hier niet, maar wordt wel iets anders ingericht. Het persoonlijke ontwikkeling programma blijft en op vakinhoudelijk gebied krijg je de kans om je meer te specialiseren in die richting die het beste bij jou past! Bijvoorbeeld door het doen van een post-hbo Praktisch Contractmanagement bij Conducto opleidingen of het behalen van de Lean Six Sigma Green Belt.


Wat vragen wij van jou?

Je kunt niet wachten om meer te leren over het continu ontwikkelende vakgebied inkoop. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent proactief, positief en leergierig;
  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond;
  • Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring, waarbij inkoopervaring uiteraard welkom is.

Wat verdien je met ons inkoop traineeship?

Het salaris van het traineeship van In2Talent staat gelijk aan het salaris van een volwaardige baan. Je krijgt dus marktconform betaald mét aantrekkelijke extra’s zoals een laptop, telefoon, een leaseauto of volledige vergoeding van jouw reiskosten en een aantrekkelijke bonusregeling. Ook weet je van te voren al welke stappen in salaris je op welk moment gaat maken en krijg je direct een vast contract van ons. Daarnaast vergoeden wij jouw volledige ontwikkeling, je persoonlijke coaching, trainingen en post-wo opleiding.

Wat bieden wij nog meer?

In2Talent en InQuest kennen een informele bedrijfscultuur waarin collegialiteit, initiatief, kennis(deling) en een glimlach centraal staan. We zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij je snel thuis voelt bij ons! Je voert een project uit bij een aansprekende partij of overheid, maar bent als Inkoop Consultant bij In2Talent altijd welkom op ons gezellige en moderne hoofdkantoor in het Beatrixkwartier in Den Haag. Dit is tevens de go-to locatie voor de meeste opleidingen, cursussen en trainingen.

IN2FUN!

Én natuurlijk vinden wij het mega belangrijk om plezier met elkaar te hebben! Om deze reden organiseren we regelmatig leuke uitjes en activiteiten. Denk hierbij aan tennissen, squashen of een boottochtje.

Solliciteer bij In2Talent: inkoop traineeship!

Enthousiast geworden? Stuur ons je cv, laat weten wat je te bieden hebt en wat je ambities zijn. Neem voor meer informatie contact op met Arien van der Harst via harst@inquest.nl / 0613069234 of stuur direct een Whatsapp bericht.

Kom ons versterken!