In2ProGress

Op 18 november 2021 vindt het eerste In2Talent congres plaats, met het thema “In2ProGress, Vooruitgang boeken door stil te staan”. ProGress staat zowel voor Procurement Congress als voor vooruitgang. Wij geloven er namelijk in dat je alleen vooruitgang kunt boeken als je ook stilstaat bij waar je bent en waar je heen wilt gaan (en wat je daarvoor nodig hebt). Door stil te staan bij het gedrag dat je inzet in je werk en privéleven, kun je hierin bewuste keuzes maken.

Meld je aan

Meer weten?

Neem contact met ons op via:

Over het congres

In2ProGress betekent zowel kennisdeling als netwerken, nieuwe kennis opdoen en contacten leggen. Wat In2Progress een uniek inkoopcongres maakt is dat wij tijdens het congres niet alleen focussen op vakinhoudelijke ontwikkeling, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om het op 18 november mee te maken in Haarlem! Wij hebben er in ieder geval zin in! Kom jij ook?

Toegangskaartje

Een toegangskaartje voor In2ProGress kost €34,95 exclusief btw. Dit is inclusief lunch, plenaire sessies, workshops, netwerkborrel en uitrijkaart van de parkeergarage. Uw inschrijving is definitief zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u zich heeft aangemeld voor ons congres, kunt u in de eerste week van november een factuur verwachten.

Coronabeleid

De organisatie van In2ProGress houdt de RIVM-adviezen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Tijdens het congres zullen de geldende coronarichtlijnen dan ook zorgvuldig worden toegepast. Volgens de huidige maatregelen kunnen genodigden vrij deelnemen; de coronacheck app is hiervoor niet nodig. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de landelijke richtlijnen tussentijds aangepast worden als de situatie verslechterd, dit zal dan op dat moment ook gecommuniceerd worden naar de deelnemers. Indien u hier vragen over heeft, kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.

Programma

18 november 2021

12:30 uur - Inloop met Lunch

13:15 uur - Welkom

13:30 uur - Opening van de provincie Noord-Holland

Opening door Zita Pels, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor Financiën, Circulaire economie, Zeehavens, Sport en Cultuur en erfgoed.

13:45 uur - Plenair stilstaan

14:15 uur - Key note speaker

Loek Peters – Maak De Ander Beter

In de zoektocht om processen af te stemmen om de ander zo goed mogelijk van dienst te zijn, onderschatten we vaak de attitudes van de medewerkers binnen de organisatie die dat moeten uitvoeren. MDAB zet daarvoor een gedachtengoed in dat is ontstaan vanuit de acteurswereld. Een gedachte gebaseerd op de filosofie dat jij zo goed bent als je de ander laat zijn. Dat impliceert een andere manier van naar zaken en samenwerken kijken. Want niet meer jouw collega, maar jijzelf bent verantwoordelijk voor de presentatie van die collega. Maar dat geldt ook andersom. De implementatie van dit gedachtengoed zorgt voor een andere manier van denken binnen de gehele organisatie.

15:15 uur - Workshopronde 1

Tijdens In2ProGress zullen er tweemaal 5 workshops van 45 minuten worden gegeven. Je krijgt dan ook de kans om voor beide workshoprondes een workshop te selecteren. Op dit moment staan er de volgende workshops op de planning:

  • Workshop door de Provincie Noord-Holland
  • Workshop door Peter Streefkerk
  • Workshop door VolBewust
  • Workshop door Actos Talents
  • Workshop door Dienst Testen.

Klik hier voor meer informatie over de workshops.

16:15 uur - Workshopronde 2

Tijdens In2ProGress zullen er tweemaal 5 workshops van 45 minuten worden gegeven. Je krijgt dan ook de kans om voor beide workshoprondes een workshop te selecteren. Op dit moment staan er de volgende workshops op de planning:

  • Workshop door de Provincie Noord-Holland
  • Workshop door Peter Streefkerk
  • Workshop door VolBewust
  • Workshop door Actos Talents
  • Workshop door Dienst Testen.

Klik hier voor meer informatie over de workshops.

17:15 uur - In2Challenge

18:00 uur - Netwerkborrel + hapje

Meer informatie workshops

Locatie

Om ons In2ProGress op donderdag 18 november 2021  mogelijk te maken zijn wij een samenwerking aangegaan met de Provincie Noord-Holland. Dankzij hen kunnen wij gebruik maken van hun mooie locatie (waaronder de Statenzaal) en de faciliteiten.  Het gebouw van de Provincie is gelegen in het centrum van Haarlem, in een mooie groene en inspirerende omgeving.

Mede mogelijk gemaakt door

PNH RGB pos
Tonii community
Marcell holding
Actos Talents logo donker

Meld je aan voor het congres

Meld je aan

Heb je vragen?

Neem contact op met Lois

T. 06 51089230
E. in2progress@in2talent.nl