Onze vijf netwerkevenementen in april

De afgelopen maand hebben we niet stil gezeten en zijn alweer volop bezig met studenten enthousiast maken over het inkoopvakgebied. We zijn bij maar liefst 5 netwerkevents op verschillende hogescholen aanwezig geweest de afgelopen maand. Hier hebben we met veel studenten kennis gemaakt, verteld over het leven van een inkoopconsultant en natuurlijk over In2Talent!

Lustrumsymposium Haagse Hogeschool
Op 4 april waren we aanwezig bij Lustrumsymposium georganiseerd door de studievereniging Facility Management aan De Haagse Hogeschool. Dit event was ter ere van het 10-jarig bestaan van de studievereniging. Met 5 oud-FM studenten stonden we op het netwerkplein!

Kroegcollege SV Center
In samenwerking met SV Center (studievereniging Commerciële Economie aan de HAN) hebben we op 9 april een kroegcollege georganiseerd. Het thema van deze avond was het leven van een inkoopconsultant waarin In2Talenters Teun, Emilia & Nick hun ervaringen vertelde. We sloten de avond af met pizza & bier!

Netwerkevent Studievereniging Nexus
Een week later waren we weer in het oosten van het land om bij het netwerkevent van de studievereniging Nexus aan te sluiten. Door middel van escaperoompuzzels- en spellen hebben we op een leuke en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de bedrijfskunde studenten! We sloten af met een gezellige borrel!

Stagemarkt Facility Management en Commerciële Economie
Twee voor de prijs van één! Als laatste waren Arien en Emilia nog aanwezig bij de stagemarkt van de opleiding Facility Management én Commerciële Economie aan de HAN!

 

Heb je ons gemist tijdens één van deze momenten, maar leer je ons graag beter kennen? Hier op onze site lees je alles over ons, onze werkwijze en ons traineeshipprogramma!

Solliciteer direct

Wil je groeien als professional én persoon in een jong, leergierig en enthousiast team? Wil je ontdekken wat het best bij jouw past door verschillende dingen te proberen en ervaren? Solliciteer dan nu bij In2Talent!