Maak kennis met ons inkooptalent: Geert Bok

Deze week stellen wij graag een van onze inkooptalenten aan je voor! Waar werk je momenteel? Wat is jouw ambitie? Wij vroegen het aan Geert Bok.

Waar ben je momenteel aan het werk?

Momenteel werk ik bij Tender People. Dat is een gespecialiseerd inkoopconsultancybureau voor publieke instellingen. Hierbij begeleiden we voornamelijk Europese aanbestedingen. We bedienen verschillende schoolinstellingen, gemeentes en waterschappen met een team van 5 à 6 man.

Wat is jouw functie bij het bedrijf?

Mijn rol bij Tender People is het meedraaien bij Europese aanbestedingen. Hierbij doe ik verschillende werkzaamheden zoals offertes opstellen, contracten opstellen en contacten met leveranciers onderhouden. De aanbestedingen die wij begeleiden zijn voornamelijk ICT-aanbestedingen. Mijn opdracht bevalt goed. Bij deze organisatie gaat het echt alleen om inkoop. Vaak is inkoop een onderdeel van een organisatie. Hier zit ik met mensen die fulltime met inkoop bezig zijn. Ze hebben heel veel ervaring en zijn heel bedreven. Dat is heel leerzaam. Daarnaast is het werk heel afwisselend. Ik doe meerdere projecten tegelijk. Dat is soms wel flink aanpoten, maar wel leuk!

Waarom heb jij voor In2Talent gekozen?

De voornaamste reden waarom ik voor In2Talent heb gekozen reden is de afwisseling van verschillende projecten en opdrachtgevers. Tijdens het traineeship heb je meerdere opdrachtgevers waarvoor je werkt. Zo heb ik bijvoorbeeld onder andere bij de Gemeente Delft en ZorgInstituut Nederland gewerkt. Het is heel leerzaam dat je op die manier verschillende organisaties leert kennen omdat bij elke organisatie Inkoop een andere rol binnen de organisatie heeft. Daarnaast sprak het opleidingsprogramma mij ook erg aan. Je leert er heel veel, niet alleen over inkoop, maar ook over je persoonlijke ontwikkeling. Zo leer ik bijvoorbeeld mijn sterke kanten liggen en hoe ik deze zo goed mogelijk kan toepassen in mijn werk.

Wat is jouw ambitie?

Graag zou ik zelfstandig meerdere Europese aanbestedingen begeleiden maar ook een opdracht als contractmanager spreekt mij erg aan. En ik zou wel meer de juridische kant van het inkoopvak op willen gaan. Om mezelf daar nog meer in te ontwikkelingen zou ik daar nog wel een opleiding in willen volgen. 

Geert In2Talent

Wil je verder nog iets kwijt over In2Talent?

In2Talent biedt een mooi kans voor mensen die graag bij verschillende opdrachtgevers ervaring willen opdoen. Als je van afwisseling houdt en je geen behoefte hebt aan een vaste werkplaats zou ik In2Talent aanraden. Daarnaast is het opleidingsprogramma heel goed geregeld en ben ik heel erg te spreken over de persoonlijke begeleiding. 

Interesse in onze traineeship?